Ово су најгоре особине сваког знака

srbijadanas.com
Ово су најгоре особине сваког знака

Прочитајте један од најсуровијих хороскопа који без длаке на језику открива највеће мане сваког знака.

Ован

Воли жене, али их често гледа само као сексуалне објекте, а чим "заврши посао" окренуће се и отићи задовољан што је лупио још једну рецку. Брзоплет је, а его му је толико изражен до те мjере да ни сам не зна каква се реакција може очекивати ако се осjети угрожено или увређено.

Бик

Хедониста, и то онај који нема границе ни у чему. Лијен и тврдоглав, а готово да не постоји ситуација која би га натјерала да призна да није у праву. Велики је материјалиста, али такве ствари га мотивишу да буде успјешан у послу и изађе из своје оазе комфора.

Близанци

Због своје подвојене личности, колико добрих, толико имају и лоших страна. Привлачни су и знају да допру до људи, али немојте то да вас то завара јер их дубински и трајни односи не занимају. Контрадикторни су и данас ће бити у стању да вам скидају звијезде с неба, а већ сутра могу да вас игноришу.

Рак

Врло промјенљивог расположења. Често се љуте, а да заправо ни сами не знају разлог томе. Додатни проблем је што кад се наљути јако тешко можете допријети до њега и извући било коју информацију. Осјећања тешко показују, али су један од најосјећајнијих знакова.

Лав

Диктатор, не признаје своје грешке, могу далеко догурати у животу, али ће неминовно због своје природе стећи много непријатеља на том путу. Уколико има моћ, околина је настрадала.

Дјевица

Добри су у свему што раде, али сарадницима и околини није лако. Како су ситничави према другима тако су и самокритични. Материјалисти су и увијек све морају добро да изанализирају. Имају боемску црту па су подложни алкохолу или коцки.

Вага

Искрених су емоција, али њихов карактер није баш изграђен. Умију бити хировите, а и неуротичне. Другима често дјелују неискрено и дволично јер ће доста ствари прећутати само да не би ступиле у конфликт са неким.

Шкорпија

Депресивне и мистериозне. Често се крије иза маске зезатора, успјешне у пословима који захтијевају динамику – маркетинг, промотер итд. Воли дрогу, а ако је дрога превише екстремна, алкохол има улогу воде. Јако је љубоморан, импулсиван и осветољубив.

Стрелац

Као и лавови, не признају када су погрешили. Њихова мора бити посљедња, другима воле да откривају непознате, нове ствари што би у њиховом случају у преводу значило воле много да паметују. Са њима се може сарађивати, знају са људима и нису подложни предрасудама.

Јарац

Материјалиста, лијен и тврдоглав. Може да израсте у математичара или програмера, али углавном буду нико и ништа. Ако се прихвате неког посла, могу да га ураде до перфекције, а може им бити и мрско па да све то пропадне. Цинизам и бахатост им нису страни.

Водолија

Изузетно промјенљиве нарави, интелигентни и свестрани. Добри су пријатељи, али због своје сурове искрености могу лако доћи у конфилкт. Склони су алкохолу и шврљању.

Рибе

Њихов највећи проблем је криза идентитета и контрадикторност. Управо због тога лако мијењају расположења. Умију бити веома емотивни, да се заплачу за сваку ситницу, а с друге стране могу вас врло свесно и хладнокрвно до сржи повредити.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана