Ово су најгоре навике хороскопских знакова када су у вези

ГС
Ово су најгоре навике хороскопских знакова када су у вези

Jасно је да свака особа има своје врлине и мане. Међутим, неке мане изађу на површину тек онда када ступе у емотивни однос.

На лоше понашање у вези, умјесто бројних других фактора, тврде астролози, утиче и ваш хороскопски знак. А сваки хороскопски знак има барем једну лошу навику.

Ован

Истина је да је Овнова веза била готова прије него што је уопште и почела. Овнови су склони томе да праве планове без партнера и искључују га из свог живота, па због те хладнокрвности њихове везе често "пуцају".

Бик

Бикови воле да тестирају партнера како би били сигурни у њега. То је некада и у реду, али често претјерају и то оде предалеко. Понекад је потребно вјеровати и пустити да се ствари одвијају својим током.

Близанци

Близанци своје могућности држе отворенима. За њих је пуно боље да држе некога на одстојању и ако се веза не претвори у нешто озбиљно, онда нема штете.

Рак

Ракови су искрени од самог почетка. Када кажу да нису заинтересовани за везу, они тако и мисле. Веома тешко мијењају своје ставове и мишљење.

Лав

Лавови су превише заузети да би губили вријеме на особу која им не пружа оно што они желе. Не пристају на мање, са њиховим самопоуздањем се није увијек лако носити.

Дјевица

Дјевица не воли да форсира ствари. Веома брзо "сијече" када види да се с партнером не налази на истим таласним дужинама. Међутим, неким стварима је потребно дати мало времена.

Вага

Ови знакови су веома емпатични, воде рачуна о туђим осјећањима и спремни су на много тога вези. Али ствар на коју нису спремни је да забораве ко су заправо због партнера.

Шкорпија

Шкорпије мисле да партнеру показују преданост и безусловну љубав, а заправо су само често посесивне, љубоморне и агресивне.

Стријелац

Њихова свестраност их дословно вуче на све стране, због чега им запостављање партнера није стран појам. Они уопште не виде проблем у томе да се баве само стварима које их у том тренутку занимају.

Јарац

Јарчеви воле да се труде око својих циљева, али често забораве да се опусте и показују неразумијевање према партнеру који понекад само жели да ужива у животу.

Водолија

Водолије воле да шармирају људе и да их натјерају да се заљубе у њих, чак и када немају никакву намјеру да са њима буду више од пријатеља.

Рибе

Рибе љубав воле да дијеле и шаком и капом, а кад су свађе у питању, радије се повлаче и чекају да се ствари ријеше саме од себе. Због тога делују поприлично пасивно у вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана