Ово су хороскопски знакови који се најмање веселе Новој години

Агенције
Foto: Илустрација

Док већина свијета с узбуђењем ишчекује долазак Нове године, неки људи не дијеле исти ентузијазам.

За њих су новогодишње прославе често стресне па ће их радије прескочити и јануар дочекати окружени најближима у мирном окружењу.

Људи рођени у ових пет хороскопских знакова најмање се веселе великом дочеку Нове године.

За њих је идеално славље мирније и интимније, без превише буке и великог броја људи. Ево о којим хороскопским знаковима је ријеч.

Бик

Како би нормално функционисали, Бикови имају велику потребу за стабилношћу и рутином у животу. За њих је новогодишње славље, са свом својом непредвидљивошћу и промјенама, огроман стрес којем се нимало не веселе. Они цијене континуитет и све што им је познато, па их идеја о новим почецима и промјенама које доноси Нова година чини мало нервознима.

Д‌јевица

Људи рођени у знаку Д‌јевице су аналитични и врло често перфекционисти па им је мисао о постављању новогодишњих одлука и циљева често превише за поднијети. Д‌јевице се често осјећају под притиском да постигну високе стандарде које саме себи постављају. Идеја о новој години као новом почетку ставља на њих додатан притисак да буду продуктивне и успјешне.

Шкорпиja

Нова година за Шкорпиje може бити вријеме дубоке интроспекције умјесто прославе. Људи рођени у овом знаку више су фокусирани на унутрашње промишљање и личну трансформацију, а мање на вањске манифестације славља. Такође, често су скептични према површној срећи и еуфорији која прати новогодишње прославе.

Јарац

Јарци су познати као практични и озбиљни људи који се често више фокусирају на своје дугорочне циљеве и амбиције, а не на тренутне прославе. Припадници Јараца Нову годину виде као само још један дан у години, не као прилику и разлог за велико славље. Током празничног раздобља Јарчеви ће пуно више бринути за своју каријеру и постигнућа него за прославу надолазећих празника.

Вага

Иако су Ваге друштвене и воле забаву, такође теже балансу и хармонији. Новогодишње прославе за Ваге могу бити извор стреса због прекомјерних очекивања и потенцијалних социјалних напетости. Припадници овог знака радије ће годину започети мирно и уравнотежено, а не на мјестима гд‌је има пуно гужве и буке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана