Ово су хороскопски знаци за које кажу да су изузетно лијени

Г.С.
Foto: Илустрација

Астрологија прави подјелу и који хороскопски знаци најмање воле да раде.

Према процјенама астролога, издвајају се четири знака којима је лијеност у крви.

Тако кажу познаваоци астрологије, а ви уколико се на овој листи налази ваш знак или подзнак, реците нам да ли су вас добро процијенили, преноси Прва.

Бик

Бикови нису створени за свакодневан рад у канцеларији и за монотон живот. Немају времена за напоран рад. Они су размажени и желе да живе окружени луксузом, а да то морају много да се потруде за то, тако макар сматрају астролози.

Стријелац

Стријелац не воли ограничења, жели да истражује, путује и да буде слободан. Ради јер му треба новац за путовање свијетом, али не улажу додатне напоре како би засјенио своје колеге или постао радник године! Једноставно ради јер мора, не по свом избору!

Водолија

Водолије имају велике снове и амбиције, али им недостаје жеље за радом. Имају план, али не воле да се помуче. Интелигентне су али не и предани радници, заправо не воле да себе форсирају да би постигли циљеве.

Лав

Они су креативни и страствени, али не нужно вриједни радници. Воле да буду у центру пажње, али не воле много да раде и да помјерају своје границе да би то зарадили. Талентовани су и атрактивни, али њихова лењост понекад засјени њихове квалитете.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана