Ово су фаталне привлачност према Зодијаку

Агенције
Ово су фаталне привлачност према Зодијаку

Толико несвијесни своје карме, газе кроз живот и мијењају партнере у потрази за оним правим. Али, звијезде знају вашу истинску љубавну судбину, а ови знакови ће хтјели то или не, морати да се споје у пламену дивље пожуде и ту нема изузетака.

Рибе нису ни свијесне шта је Дјевица у стању да направи од њиховог љубавног живота, као и да је њихов спој неизбјежан, док Близанци трзају на Стрелчеве ни не слутећи да их очекује кармичка секс авантура из које се никада неће читави извући.

Мало ко је од ових знакова свијестан тога да оваква привлачност мора одвести у везу или брак. Немојте се опирати, пустите срца да вас воде.

Рибе и дјевица

Рибама је све опуштено ко да живе у свијету у коме нема брига. Они су рођени оптимисти, а по питању љубави и секса прилично незасити. Ријетки међу њима имају моралних задршки, па ћете често срести особу у знаку Рибе која по питању секса веома либерална.

Са друге стране, Дјевица је мали "диктатор" који воли да се зна када је вријеме за зезање а када за озбиљне ствари. Невоља је у томе што тај модел примјењују и у сексу. Када се споји са Рибом, Дјевица добија ветар у леђа и њене особине се удвостручавају, а у комбинацији са овим незаситим сексуалним мађионичарима неминовно остварују фаталну комбинацију. Могу се и једни и други опирати и тврдити да свој емотивни живот рационално воде и контролишу, али ову везу неће моћи да избјегну.

Прије или касније ова два знака ће се креснути и растопити у дивљој пожуди.

Стрелац и близанац

Ова два знака се претерано привлаче и ту нема дилеме. Њихова компатибилност могла би се описати само као кармичка, јер њихови сензибилитети и скривене жеље просто савршено допуњују једна другу.

Стрелчеви, ионако дивљих хормона, хемијски реагују на присуство Близанаца и њихов утицај на психу се повећава и преузима контролу над овим рациналним Знаком. Либидо, емоције, жеља и схихичка зависност од Близанаца је неминовна. Потребно је само смjестити их у исту собу и варнице почињу.

Близанци са друге стране, свијесно ипак више воле Јарчеве, али ни они ту много не одлучују. По питању споја са Стрелчевима ову проблематику ипак чешће ријешавају њихове гениталије него рацио, читај мозак. Њихове интимне сеансе могу бити маратонске, а изјаве њежности у јавности претеране и неподношљиве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана