Ово су четири астро знака који од "муве праве слона"

ГС
Ово су четири астро знака који од "муве праве слона"

Ако сте једна од оних особа које догађаје, осећања и ситуације представљају пуно већима и озбиљнијима него што оне заправо јесу – уморнији сте и осјетљивији од већине људи, а највише штете радите управо себи.

Од најранијих дана кад сте плакали због једва видљиве посекотине преко школских дана кад сте стварали велику драму око лоше оцjене па све до одрасле доби, кад вам је драма на послу задала непроспаване ноћи, заслужили сте репутацију особе која од муве прави слона.

У наставку можете прочитати која су то четири хороскопска знака велики побједници у овој категорији.

1. Лав

Краљеви зодијака имају его који не познаје границе. Они су одани, рођени вође, с њима је увек забавно, паметни су, практични и увек искрени, без премца. Међутим, велики его тjера их да ствари увек виде грандиознијима него што оне заправо јесу.

Зато ће своје успјехе истицати као највеће на свијету. Иако имају велики его, лавови нису егоманијаци. Они ће такође и труд других људи истицати већим него што је он заправо, а кад вас лав почне хвалити, осјећаћете се баш важнима и великима. Свима нам треба један лав кад потонемо.

2. Рак

Највећи емотивци зодијака такође су склони претјеривању. Ако се појави проблем у њиховом животу, викаће, плакати и кукати чак и пре него што су сјели, размислили и потражили рјешење. У већини ситуација ракови на крају схвате да су беспотребно трошили живце.Морате бити опрезни како не бисте повредили рака. Њихове емоције су крхке, а по природи су и злопамтила која неће само тако зажмурити на неправду коју сте им потенцијално нанели. Осим споменутог, ракови воле да претјерују и у хедонизму, а баш због тога нису најбољи с новцем.

3. Бик

Бикови имају благу нарав у којој се скрива ватрени темперамент. Тај је знак максимално посвећен сваком односу, али ако доживи разочарање – неће чак ни послушати оправдање. Бикови су доста исхитрени, а њихове реакције понекад знају бити пуно бурније него што би требале у одређеној ситуацији.Бикови су и вјешти манипулатори који ће сваку ситуацију окренути у своју корист. Тврдоглавост их често највише кошта у животу, а управо је то поље темперамента у којем највише претјерују. Бикови, морате се понекад опустити, али и попустити.

4. Стрелац

Енергични и ватрени знак зодијака освојиће готово свакога ко га упозна. Авантуристички дух усмјерава га да открива друге културе, а путовање је најдраже утрошено вријеме код већина особа у овом знаку.Особе у знаку Стрелца доста су хвалисаве и авантуре које су доживјеле често ће их приказати занимљивијима него што они заправо јесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана