Ово је убједљиво најупорнији знак у хороскопу, оствари све што науми

Агенције
Ово је убједљиво најупорнији знак у хороскопу, оствари све што науми

Са овим Зодијаком нема шале.

У питању је Јарац.

Када су у питању професионалност и традиционалне вриједности, јарац је први. Овај практичан знак воли да се позабави животом на најконвенционалнији начин. Сматра се најозбиљнијим знаком зодијака који природно посједује независност која му омогућава значајан напредак како на личном плану тако и на пословном.

Јарац је земљани знак преоптерећен сигурношћу. Као и за остале земљане знаке бика и дјевицу, за Јарца су највеће животне вредности традиција, породица и све остале ствари који ће чинити живот дисциплинованим и у неком реду. Јарац је мајстор у самоконтроли и има потенцијала да буде одличан лидер или менаџер докле год је у сфери бизниса.

Сатурн је владајућа планета јарца и планета позната по забранама и ограничењима. Ова планета помаже да се све апстрактне идеје конкретизују и спроведу у дјело, зато јарац преузима одговорност и наводи нас да се понашамо одрасло. Утицај Сатурна чини јарчеве практичним, па је неретко да штеде новац за будућност и улажу тежак рад да би остварили своје планове. Мајстори су у повлачењу конаца и доказивању да су само они у праву.

Јарац или коза, довољно објашњава колико овај знак уме да буде тврдоглав. У својим намјерама су у стању да се попну и на највишу планину. Труде се да само својим искуством стигну на врх, али њихова озбиљност и независност чини их предузимљивим чега год се лате.

Слабе тачке су им зуби и кости, па да би осигурали здравље током живота морају редовно ићи на прегледе ових органа.

Проблем може настати када је јарац принуђен да са својим сарадницима буде јако близак. Тешко му пада да прихвата туђе различитости, па у таквим ситуацијама има потребу да људе контролише или им наметне његове традиционалистичке вриједности. У њиховој је природи да мисле како су једини који знају да ријеше неки проблем, али морају да науче како да опросте другима, да им дозволе да буду оно што јесу и да престану да их осуђују. Најсрећнији су ако се тако понашају.

Љубав и секс

Јарац је најчешће озбиљан љубавник, који воли да ради ствари лагано и темељно. Особе рођене у знаку јарца кроз везу пролазе корак по корак, нису присталице безглавог препуштања. Мало ријечи пуно акције карактеришу овај знак. Дијела су оно чиме изражава своја осјећања. Широке руке, не устручавају се да потроше велики новац на фантастичан ноћни провод. Увијек су искрени и чистог срца.

Пријатељи и породица

Комбинујући снажан разум и хумор, јарац ће Вам бити невјероватан компањон. За пријатеље бирају искрене и одане особе, као и истомишљенике када су у питању радне вриједности. Не постоје границе када су у питању пријатељи и породица. Поштовалац традиције по природи, јарац ништа више не воли од празника, када окупи пријатеље и породицу на једно мјесто уз прегршт активности. Склоност да нема велики круг пријатеља условљава да пријатељи морају бити дослиједни и искрени. Изливи емоција нису честа појава код јарца, увијек ће прије осјећања изразити кроз дјела.

Каријера и новац

„Амбиција" је кључна ријеч за овај знак, а „користим" кључни израз. Јарац посједује прави таленат за проналажење правих алата како за посао тако и за долажење до њега. Полажење са дна љествице неће уплашити јарца, само ће га подстаћи на напоран рад како би напредовао.

Поред тога што поставља високе стандарде за себе, искреност, истрајност и посвећеност чине га одличним менаџером. Лојалност и спремност на напоран рад су особине које јарац веома цени, како код себе тако и код особа из његовог окружења. Послови у менаџменту, финансијама, школству и некретнинама су одличан избор за овај знак.

Сналажљиви јарац веома добро управља својим временом и новцем. С времена на вријеме јарац се може видјети како троши свој тешко стечен новац на забавне ствари, али рациналност иде руку под руку са овим знаком, тако да је он најсклонији практичном трошењу новца. Мултифункционалне ствари су нешто што дефинитивно фаворизује.

Окружење Позитивно радно окружење, урбана окружења са културом и стилом, било гдје, гдје је задужен за нешто.

Особине: Снага

Одговоран, добар менаџер, дисциплинован, одлична самоконтрола. Слабости

"Све знам" , не прашта, снисходљив, очекује најгоре. Харизматичне ознаке

Средње грађе, прилично мекани. Воли

Породицу, традицију, квалитет израде, потцењен положај, музику. Не свиђа му се

У неком моменту не воли ништа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана