Ово је најнеодлучнији Зодијак

Агенције
Ово је најнеодлучнији Зодијак

Хороскопски знак Вага може се описати само једним цитатом: "Ах, ах! Како је данас све чудно! А још јуче је све било као и обично. Да се нисам преко ноћи промjенила? Чекај да размислим: јесам ли била иста кад сам јутрос устала? Све ми се некако чини да сам се осjећала мало другачијом. Али ако нисам иста, питање је ко сам? Ах, то је велика загонетка!"

Да, то је "Алиса у Земљи чуда". Ако сте Вага у хороскопу, онда вам је јасно колико је та ситуација компликована и напорна. Ако познајете Вагу, онда такође знате колико је та ситуација комликована и напорна. Али, сасвим је извjесно да је обожавате. И оне вас. Јер нема осjећајнијег знака и ви то добро знате (иако сте можда Рак).

Елем, елемент Ваге је Ваздух. И овдjе би могла да се стави тачка. "Ја балансирам" је кључна реченица за овај знак. Кад дође до тога да све треба држати под контролом, Вага преузима главну улогу.. Мирољубив и правичан, овај знак мрзи да буде сам. Партнерство је веома важно за Вагу, посебно оно које је на личном нивоу. Својим побjедничким менталитетом и кооперативношћу нису склони да буду дуго сами.

Вага је ваздушни знак, израженог интелекта и проницљивог ума. У природи јој је да је инспиришу интересантне књиге, несавладиве дискусије и занимљиви људи што јој растjерује досаду.

Владајућа планета Ваге је љубитељ лијепих ствари - Венера, па је квалитет увијек важнији од квантитета за особе у овом знаку. Окружене су умјетношћу, музиком и прелијепим мјестима како би могле да достигну пун потенцијал. Пошто су по природи кооперативне, врло често раде са другима на креативним пројектима.

Вагу фасцинира равнотежа и симетрија. Често су то особе које цијене равноправност, не подносе неправду гдје год она била и чине све да је отклоне. Нису склони суочавању без разлога и више воле да сачувају мир, гдје је то могуће. Баш као што су потребна два предмета за равнотежу тако и Ваге чешће бирају да су у групи или пару, него да су сами.

Вага је повезана са бубрезима који су филтер у излучивању непотребних материја из организма. Зато је важно да узимају довољно течности, што смањује притисак на бубреге и побољшава опште здравствено стање, пише прва.рс. Периодични прегледи бубрега и мокраћних канала су важни како би им тело правилно функционисало.

Највећи проблем за Ваге је када су принуђене да бирају страну. Понекад проведу превише времена у спознаји и аргументацији сваке стране па забораве да уопште имају своје мишљење. Често се и расплину у својој неодлучности. Није ријетко видјети да Ваге полуде у доношењу одлука када се укључи још који аргумент или мишљење. Кључ је наравно у тој "светој" равнотежи којој толико теже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана