Ово је најкомпликованији хороскопски знак

Агенције
Ово је најкомпликованији хороскопски знак

Свијет је за њих предивно мјесто које треба да истраже, а ако их партнер не прати, с временом ће увенути. За своју љубав даће све, а често ће шокирати својим избором. Бунтовне Водолиије најчешће бирају за партнера особе које су необичне.

Кад воле, то сви знају. Тешко скривају да су заљубљени.


За своју љубав жртвоваће све. Ићи ће до крајњих граница, одричући ће свега, а управо зато што воле снажно, то очекују и од свог партнера. Ако не испуни очекивања, тој романси може доћи крај без обзира на то колико се воле. Могу да издрже, свашта ће претрпјети, али потребно им је много показивања љубави. Ако то не добију, отићи ће без обзира на то колико им срце пуцало. Водолије су особењаци великог срца и креативног ума. За њих је идеалан партнер који размишља и живи као они, љубав је за њих све или ништа. Не играју игрице и не воле их.

Ако Водолији сломите срце, настаје катастрофа. Аутоматски се искључују, дижу зидове испред себе и за друге људе биће још недоступнији.

Још један од разлога зашто су Водолије компликоване у љубави јесте и то што се лако увреде. Можда вам то неће одмах показати, али ће вам сигурно замјерити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана