Овнови уживају у флерту, Рибе опрезно на послу

Агенције
Овнови уживају у флерту, Рибе опрезно на послу

Погледајте шта вам звијезде поручују на пољу љубави, посла и здравља ове седмице.

ОВАН

Интересантна дружења уз добру храну и вино су могућа током ове недјеље. Ви сте поданци планете Марс и за вас на менију треба да се нађе нешто конкретно. Радо бисте месо са роштиља јели сваки дан. Наравно, вашем непцима и чулима укус прија, али не и организму, посебно не у претјераним количинама.

Љубав

У суштини немате превише разлога за бригу када је ријеч о љубави. Владарка вашег поља партнерства већ је ушла у лепршави знаку Близанца и кренула пут вашег 3.поља и донијеће вам интересантне сусрете, флерт у коме ћете уживати. Прва два дана ове недјеље су пуни задовољства, посебно ако сте слободни. Они из прве декаде упознају занимљиву особу на краћем путу или изласку, преко друштвених мрежа или огласа, а могућ је и сусрет са особом из прошлости према којој још увијек гајите осјећања. Оно што генерално може да вам поквари дане јесте ваша усмјереност на нешто више, недостижно, али то је већ нешто што морате сами са собом да рашчистите. Мање нервозе на почетку недјеље, а веће конфронтације током наставка седмице онима који су у дужој вези и брачном односу. Жене овог знака ће током 15. и 16.априла бити склоне депресији и меланхолији, понекада без реалног разлога. Јупитер доноси срећу, околности које вама иду на руку, па уживајте.

Посао

На почетку можете бити усхићени како се пословни планови реализују. Немојте се опустити јер други дио недјеље има неповољније транзите планета, мада можете било које стопирање гледати као „глас разума” Универзума. Владар поља посла наћи ће се у вашем пољу новца од средине недјеље и биће у најави заостала исплата, која мора прво да прође неку врсту провјере одређене документације. Бићете нервозни стога пазите да не улазите у отворене конфронтације са надређенима или са онима који се само тако постављају.

Новац

Многи Овнови су усмјерени на поље финансија. Може се слободно рећи да је ово поље стабилно. Венера владарка вашег поља новца ће у другом дијелу недјеље прећи у ваше природно треће поље и отворити добар период за оне Овнове који се баве трговином. Продавци аутомобила имаће могућности да повећају продају. Стицање новца може доћи кроз интелектуални рад. Ипак Венера иде ка опозицији са Сатурном и тиме вам доноси проблеме са партнером, рођацима, укућанима када је новац у питању. Имаћете другачије планове када је улагање у питању, па можете доћи у непотребан сукоб.

Здравље

Могуће су упале грла. Пазите на исхрану. Нервоза може да вам поремети метаболизам па да идете из крајности у крајност када је исхрана у питању.

БИК

Уживаћете у маштовитим рецептима. Могуће да ћете више уживати у својим кулинарским вјештинама и испробавати нове састојке и рецепте.

Љубав

Средина недјеље је за вас много бољи период у смислу промјена које наступају. Од уласка Меркура у ваше прво поље ( од 15.априла) мисао вам је јаснија и комуникација на многим пољима постаје конкретнија. Ипак све се брзо дешава и изостаје она стабилност коју прижељкујете. Усамљена срца ове недјеље упорно траже сродну душу, али све ће се завршавати на кратке и бурне еротске контакте. Они Бикови који су у дужим везама, као и брачни односи су склони да преиспитују партнерство и да превазиђу досадашње односе.

Посао

Послови се ређају један за другим и ви покушавате да се ухватите у коштац са свиме што вам носе дани у овој недјељи. Многи од вас ће добити похвале од стране надређених. Све ово ће вас подстицати да урадите више, али уједно осјећате умор од свих једноличних ситуација којих има дуго у овом сектору. Незапослени могу да имају добре контакте са људима који одржавају обећања, па је једно такво у најави током ове седмице.

Новац

Како буде ушла Венера у ваше природно поље новца донеће вам повољнији период у приливу новца посебно ако зарађујете као менаџер, ако се бавите трговином накита, козметиком, модном индустријом, продајом умјетничких дјела. Марс још увијек транзитира кроз ваш знак па није вријеме за ризике, али за оживљавање старих идеја зашто да не… Уједно од средине недјеље Меркур и Венера размјењују енергије ( Меркур у Бику, а Венера у Близанцима )што код вас доприноси да кренете мудро да рукујете са новцем. Ипак се немојте изненадити трошковима везаним за породицу или кућу јер Јупитер из поља дома квадрира ( удара ) Марса и Меркура у првом пољу ( ви лично ). Позитиван став и мисли и моћи ћете да цио овај период пребродите на лакши начин.

Здравље

Могуће су алергије, вирусне инфекције. Обратите пажњу на дисајне путеве и не занемарујте савјете љекара.

БЛИЗАНЦИ

Карактеристично за Близанце је што све брзо раде, тако да их можете видјети како брзо једу што никако није добро за њихов стомак. Представницима овог знака је неопходан калијум хлорид који помаже исцрпљеном нервном систему да се регенерише. Препоручљиво је да користите безмасно месо, орахе, кајсије, јаја…

Љубав

Први дани у недјељи пролазе у добром расположењу за вас, али већ од средине (среда ) доноси вам помало нестабилну енергију и застој. Тог дана Меркур креће кроз ваше 12.поље,поље подсвијести, блокада и у размјењеној је енергији са Венером која се нашла у вашем првом пољу што ће донијети одређене расколе у везама. Можете постати претјерано посесивни што ће нашкодити постојећој вези. Усамљени могу да буду збуњени сигналима које им шаље једна особа. Брачни овог знака ће се све више разочаравати у свог брачног партнера, а многи ће покушати да нађу ослонац у тајним везама. Само искреност може да побиједи ову хаотичну и недефинисану енергију.

Посао

Они који се баве увозом – извозом могу да буду успјешни током овог периода. Остали могу да имају ограничења која неће ометати веће пројекте, али ће постављати препреке. Долази до ограничења и до застоја. Једино што може да вам да позитивне заокрете јесте Јупитер који лијепо гледа на вас из вашег поља комуникације, папирологије, документације. Рјешавајте та питања сада. Срећа и добре прилике су уз вас. Многи Близанци имају мотивацију и подстицај кроз најближе окружење, породицу, колеге.

Новац

Повећани су вам трошкови. И ви сами сте сконцентрисани на задовољства и углавном размишљате на забаву и разоноду.Поједни морају да нађу додатни извор прихода.

Здравље

Избјегавајте стрес и панику јер можете имати проблема са високим крвним притиском, као и стомачним проблемима.

РАК

Ви Ракови имате повећани гурмански апетит па често патите од вишка килограма. Калцијум и јод су од велике важности за ваш организам. Љековите биљке које су здраве за ваш организам су рузмарин и бијели лук.

Љубав

Ова недјеља може бити ризична за брачне овог знака. Несређени сте и склони да оптужујете партнера и за неке друге недаће које су вас снашле. Склони сте да истичите и потенцирате разлике у односу. Они који су тек ушли у везу могу да праве проблем без проблема. Од ситница можете доћи до крупних ријечи због којих ће вам партнер замјерити. Трудите се да све те несугласице превазиђете јер бисте у супротном могли да завршите ову причу. Избјегавајте негативне људе.

Посао

Поље посла је добро постављено током ове седмице. У другом дијелу недјеље можете доћи до добрих пројеката или ћете имати успјешне темељне пословне дане за будућност. Позитивна дјеловања Јупитера отвориће приче фирмама које послују са иностранством, другим просторима, онима чији се рад базира на умјетности И културним дешавањима. Хонорарни сарадници, као и фриленсери ће имати пуне руке посла које ће обрађивати без муке током ове седмице.

Новац

Венера и Сатурн се супростављају током ове недјеље па ви можете пропустити неке шансе за већом зарадом или ће вам неко оспорити зарађено. Овоме можете и ви допринијети јер се не борите за више и боље без обзира колико сте заслужили. Срећом вас Јупитер подржава па ћете ипак ухватити корак са приходима и расходима.

Здравље

Вирусне инфекције и проблеми са пробавом могу бити актуелне током ове седмице. Препоручљиво је да се савјетујете са љекаром, преноси АТВ.

ЛАВ

Бадеми, шљиве, смокве и разне врсте салате је препоручљиво јести јер у себи садрже магнезијум фосфат који је за Лавове ћелијска со. Пазите на своју исхрану.

Љубав

У брачним односима јесте добро, али је очигледно је нестрпљење партнера због спорости неких ситуација које су битне за сам однос. Слободни имају лијепих шанси да упознају занимљеве људе. Могуће да ће се један однос истаћи, али све ово је период заноса, па од озбиљности тренутно нема ништа. Биће вам лакше ако тако схватите ову седмицу када вам се особа која вама се допада не јави. У породичним односима могуће су свађе. Покушајте да их не продубљујете.

Посао

Меркур се поставио у ваше 10.поље, поље каријере, статуса, циљева. Размјењује енергију са Венером у Близанцима. Ова позиција доноси добре могућности да своје вјештине побољшате, да проширите посао И поставите планове на добар пут за даље. Ипак, пазите се вербалне конфронтације са надређенима. Могуће да ће неки људи бити превише захтјевни у односу на вас. Сређујте пословну документацију. Вријеме је.

Новац

У овом периоду имате добре приливе финансија, а знате и како да функционишете у расходима што је веома добро за штедњу и чување новца за црне дане. Није повољно вријеме да позајмљујете, а имаћете ситуацију гдје ћете се двоумити шта да радите.

Здравље

Владар вашег поља болести се креће ретроградно ( Сатурн ) што указује да се неки стари и заборављени здравствени проблеми могу појавити. Будите опрезни у овом сектору. Тражите адекватан савјет и ако је потребно идите на више консултација са различитим љекарима. Појава анксиозности и депресије.

ДЈЕВИЦА

Избјегавајте брзу храну и зачињене оброке. Ваш желудац то тешко подноси. За вечере су идеални оброци – сезонске салате.

Љубав

У овој седмици није ни мало пријатно у брачним односима, као и оним дугогодишњим. Стално се препуцавате и свако држи своју страну приче и не попушта ни за педаљ. Колико год покушавали да се објасните тешко ће бити у овом периоду. Ни слободни немају среће на љубавном плану. Ако покушавате да урадите нешто у овој области тешко да ћете успјети, а остаће вам само “горак укус” пораза у устима. Салекајте неко повољније вријеме да објасните своја осјећања особи која вам се допада.

Посао

Фриленсери могу имати успјешну недјељу, док они који су стално запослени могу имати проблема са колегама. Пазите на ријечи, неко ће вас погрешно разумијети иако сте јасно изнијели свој став. Фирме које послују са иностранством могу бити јако успјешне током ове седмице. Продужење уговора слиједи. Планови за будућност имају добар одазив. Фирме које се баве транспортом такође могу да прошире свој бизнис, али се савјетује да не брзају неке договоре током ове недјеље.

Новац

Имаћете неке приливе новца током ове седмице. Можете се опустити у овом пољу, али наравно не превише.

Здравље

Склони сте вирусним инфекцијама и могуће је да имате стомачне тегобе током овог периода. Реагујте у почетној фази да не бисте искомпликовали здравље.

ВАГА

Ви уживате у честим, али зачињеним оброцима, а можете понекада и да претјерате иако сте генерално пробирљиви када је храна у питању. Коригујте унос млијечних производа у овом периоду.

Љубав

Радије ћете градити пријатељства са супротним полом током ове седмице, него да улазите у еротске контакте. Неко је очекивао више од вас, али вама једноставно треба неко са ким ћете разговарати. Они који су у вези идеално вријеме да је јачају и поставе на неки стабилнији и виши ниво. Искористите то. Брачни односи су климави, али не превише. Један од партнера је сконцентрисан на посао и финансије.

Посао

Хонорарни сарадници и фриленсери имаће пуне руке посла, али ће једва стизати да ураде све своје пројекте. Остали ће имати проблем у комуникацији. Углавном морају да се прилагођавају ситуацијама и сарадницима. И подршка од надређених изостаје. У суштини недјеља која ће вас ставити у процјеп размишљања шта вам је чинити када је пословни план у питању. Савјет је: не будите исхитрени.Цјелокупна слика вашег посла је другачија него што вам се тренутно чини.

Новац

На финансијском плану иде све како треба. Имате могућости да у нешто конкретније уложите током овог периода. Можда је то посао или реновирање стана или куће.

Здравље

Марс из знака Бика квадрира вашег владара поља болести ( Јупитер ) па је ово поље пољуљано. Овај аспект доноси тескобу, претјеривање. Пазите на пробавни систем. Ово су знаци да нешто морате да коригујете у вашој исхрани и начину живота. Они који су зависници ( цигарете, алкохол, дроге ) могу имати проблема на дуже стазе. Водите рачуна како возите.

ШКОРПИЈА

Жене овог знака склоне су целулиту па би требало да воде рачуна о исхрани. Знате да претјерате. У овој недјељи је могуће да ћете имати потребу за слаткишима. Покушајте да коригујете то.

Љубав

Усамљени ће имати заносне и бурне сусрете са супротним полом. Један пољубац може да вас уведе у чаробну причу. Посебно је повољна други дио недјеље и викенд. Брачни имају шансу да среде неке несугласице. Види се да сте обоје вољни да поправите однос. Они који су у вези имаће доста шанси да је стабилизују. Ако сте превише тврдоглави и мислите да сте све ви у праву о дове везе нема ништа.

Посао

Неки од вас ће се осјећати пораженим на овом пољу. Потражићете савет пријатеља шта вам је чинити. Употријебићете сву лукавост коју посједујете да средите оно што сте наумили. Ви ризикујете, а исход није јасан зато добро размислите о сваком кораку који чините. Могућ је отворен сукоб са колегама или са неким људима са којима повремено сарађујете.

Новац

Имате добре приливе новца, али вам је стратегија улагања и трошења лоша. Враћајте новац који сте позајмили било да је у питању кредит или лично. Планове за већу куповину одложите за неко друго повољније вријеме.

Здравље

Стрес и неадекватна исхрана може бити окидач много лоших ситуација на овом пољу. Проблеми појачани дијабетичарима и особама са високим крвним притиском.

СТРИЈЕЛАЦ

Увијек сте у покрету, али се за вас може рећи да сте ипак гурман, мада ни налик на Бика и Рака. Знате да једете обилне и нездраве оброке, па се потрудите да коригујете то у својој исхрани.

Љубав

Како се Меркур помјерио у знак Бика од средине недјеље и размјењује свју енергију са Венером у Близанцима, вама појачава нестабилност на плану заједништва, посебно ако сте у брачном односу. Лоши тренуци за вас. Избјегавајте свађе, јер ћете увијек ви бити криви. Радите на вези и на очувању мира и хармоније. Имате осјећај да је партнер пасиван и да не обраћа довољно пажње на вас. Тако се осјећају и они који су у вези већ дуже вријеме. Слободни имају мало шансе да остваре задовољавајући однос.

Посао

Почетак недјеље је ужурбан. Могућа су путовања који могу да донесу добре и квалитетне послове. Без обзира у ком сектору радили и који је ваш професиоални профил, ова недјеља је стабилна, али не доноси превише новина. Незапослени могу током ове седмице наћи посао који их задовољава. Информације и разговори стоје, а и брзо запослење слиједи.

Новац

Превише трошкова. Тешко вријеме и за оне који имају редовне приходе. Немате више ни идеје како да побољшате своју тешку ситуацију. Могућ је доадатни прилив, али је потребно ваше улагање додатног времена.

Здравље

Потребна је консулатација са љекарима, узимање терапија. Већ дуже вријеме имате проблема са респираторним трактом. Ово је проблем који мора да се дуже третира.

ЈАРАЦ

Појединим Јарчевима храна није важна, док имамо и оне Јарчеве који су тотална супротност томе и спадају у групу великих гурмана. Коригујте исхрану јер су могући проблеми са пробавним системом током ове седмице.

Љубав

Слободни могу имати више среће у љубави током ове седмице, него они који су у вези или браку. Можете наћи на интересантну особу са којом ћете почети да градите једну добру везу. Комуникација и еротски занос су усклађени. Брачни имају проблема које никако да ријеше. Могуће је мијешање са стране. Неко од вас ће открити превару брачног партнера.

Посао

Они који се баве модом и продајом гардеробе имаће више среће током ове седмице. Пословни људи имаће у најави једно добро пословно путовање од средине недјеље које може да донесе добар покрет за фирму у којој раде. Колегијални односи се побољшавају. Надређени су вам дали одријешене руке, па искористите ту шансу.

Новац

Приливи новца су били повећани. Требали бисте да направите дугорочан план шта ћете када дођу мало лошији дани. Од средине недјеље могу да вас изненаде неочеивани трошкови.

Здравље

Са егзалтираним Сунцем и Јужним Мјесечевим чвором који су се поставили у 4.кућу могу да вам поремете ваше поље здравља.Могуће је да ћете се наћи у кревету неколико дана.Будите обазриви у овом пољу. Савјети са љекарима су неопходни.

ВОДОЛИЈА

Коригујте вашу слабост према слаткишима и смањите грицкалице.

Љубав

Усамљени су у потрази за адекватном особом. Пар дана уживања у комуникацији И одједном тишина. Много ће вас насекирати што не добијате адекватан одговор од особе са којом сте почели да размјењујете осјећања. Они који су у вези или браку ово је вријеме када се мора све изнијети на чистину. Многи од вас су више него спремни на фазу заједништва и искрености, док су се неки уплашили од везивања.

Посао

Посао се мало покренуо. Они који раде у трговини ће повећати промет. Неки од вас учазе у нову фазу. Пронашли сте нов посао или вас је неко од шефова наградио повјерењем. У сваком случају ово је напорна недјеља на овом сектору, али ви сте спремни да покажете шта све можете да учините да покажете своју вриједност.

Новац

Приливи новца су изненадни, али добри. Неочекивани обрти вам иду на руку. Пазите се илелагалних радњи и шпекулација са новцем.

Здравље

Пазите на унос хране, јер једина слаба тачка на пољу здравље јесте ваш стомак. Идите на трчање или јогу.

РИБЕ

Након стресних ситуација и љубавних бродолома волите да уживате у храни. Пазите на пробаву током ове недјеље. Више се физички активирајте да бисте сав стрес избацили из себе. Сезонско воће помаже пробавном систему.

Љубав

Током ове недјеље, посебно на почетку можете имати једну бурну и заносну везу која се базира само на еротском контакту. Чак шта више као да вам је потребан овакав излет. Љубав остављате по страни. Мучно вам је све оно кроз шта пролазите. Колико год жељели да само уживате у сексуалном контакту, могуће је да ћете се наћи у вртлогу осјећања. Брачни имају проблем у вези који тешко рјешавају.

Посао

Будите опрезни при пословању током ове седмице, посебно ако вам посао тражи ваш потпис документација важна стиже. Није да вам је то рјешење, али је једино у овом тренутку. На прагу сте битних промјена. У најави вам је нови посао, било да сте запослени или не. Колегијални односи нису на највишем нивоу, али се ви више не секирате када је то у питању.

Новац

Колико год било хаоса у овом сегменту, Јупитер ће вам помоћи да се средите. Очекујте одређени прилив новца који вам добро дође за неке ситуације за даље.

Здравље

Немате озбиљних компликација, али водите рачуна на овом сектору. Пробавни систем, главобоље, вирусне инфекције могу бити проблем током овог периода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана