Овнови осјећају притисак на послу; Ваге ће себе натоварити обавезама; Шкорпије долазе у сукоб са колегама

ГС
Foto: Илустрација

Шта нам звијезде прогнозирају за данас?

 

ОВАН

 

Неко од пословних сарадника појачава притисак на вас. Имаћете проблем да се са овом особом ускладите и то све више како дан буде одмицао. Све ово ће вам изазивати нервозу и вјероватно ћете бити напети у контакту са вољеном особом.

 

БИК

 

Ви можете урадити много више од онога што сте планирали, а иду вам и занимљиви нови контакти и особе са којима бисте могли да направите договор. Вољена особа вам можда замјера због нечега или пак тражи да јој “прогледате кроз прсте”.

 

БЛИЗАНЦИ

 

Данас ће бити неопходно извршити промјене у организацији посла. Очигледно је да ћете морати да дио обавеза пребаците на колеге. Рјечити сте и убједљиви, па ћете учинити да све ово прође доста лако. Рјечитост примјените и у односу са партнером.

 

РАК

 

Откако сте завршили једну већу пословну обавезу – људи не могу да вас препознају. У потпуности сте се опустили, у одличном сте расположењу и са осмијехом на лицу током цијелог дана. Добар дан за излазак, за друштво, али и за нова познанства.

 

ЛАВ

 

Данас имате одличну комуникацију са људима са којима радите па је вријеме да затражите услугу или да се на лакши начин организујете са њима. Други су спремни да вас саслушају и подрже. Са емотивним партнером ће бити потребно више прилагођавања.

 

ДЕВИЦА

 

Ви бисте заиста жељели да завршите све обавезе које имате, али вам се ни мало не ради и гледаћете да изврдате све оно што можете. Вама је сада потребна емоција, потребна вам је вољена особа или контакт са симпатијом.

 

ВАГА

 

Ово је дан који доноси подстицајну енергију. Баш из овог разлога ћете натоварити себе обавезама, па је могуће да чак нешто нећете успјети ни да завршите. Велика потреба да се особи која вам је симпатична представите у најбољем могућем свјетлу.

 

ШКОРПИЈА

 

Данас вјероватно можете доћи у сукоб са особама са којима радите или са којима сте често у контакту. Напоран дан је пред вама, немојте додатно да га компликујете. Покушајте да усмјерите размишљања ка емотивном партнеру и сусрету са њим.

 

СТРИЈЕЛАЦ

 

Данас сте привели крају једну обавезу која вам је одузимала пуно времена. Ви лично сте задовољни, видјећемо шта ће рећи надређена особа по овом питању. Кулирате позиве и покушаје једне особе јер не желите да ваш емотивни партнер посумња у вас.

 

ЈАРАЦ

 

Умјећете да покажете најбоље од себе, да представите на прави начин своје заслуге људима са којима долазите у контакт. Такође ћете имати намјеру да посветите више времена вољеној особи, али је питање да ли ће она моћи да се уклопи са својим обавезама.

 

ВОДОЛИЈА

 

Ако желите да рјешите једну проблематичну ситуацију, вјероватно ћете морати да неке ствари исправљате у ходу и на брзину. Додуше, сада вам то није тешко – само да ову обавезу скинете са врата. Благо манипулишете вољеном особом.

 

РИБЕ

 

Данас ће вам услуга или подршка од стране колеге или пријатеља у великој мјери помоћи да превазиђете напету пословну ситуацију. Дан који је одличан за изласке и забавне активности. Данас такође можете упознати и неког ко би вам се свидио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана