Овнове покреће страст, Бикови су одани, а Стријелци прељубници

Cosmopolitan.rs
Овнове покреће страст, Бикови су одани, а Стријелци прељубници

Хороскопски знаци су астролошки елементи који нас одређују. Сада нам хороскоп открива и који су знаци вjерни, а од којих можемо очекивати све осим оданости.

Ован

Припаднике овог знака покреће страст. Зато не треба чудити уколико Ован, без икакве дилеме, изненада промени партнера јер је с неким другим осjетио јачу хемију.

Бик

Рођени у знаку Бика су веома одани. Ипак, ако вас Бик превари, биће то искључиво физичке природе, и то само ако му ускратите „акцију". Како је изузетно вjеран, он увијек очекује од партнера потпуну оданост.

Близанци

Шанса да ће припадници овог знака отићи даље од флерта је веома ниска. Близанци уживају у флерту, али то је све. Ако вас Близанац превари, сматрајте да је за њих међу вама одавно свршено.

Рак

Особа рођена у знаку Рака неће ни помислити да буде несташна иза леђа онога с ким је у вези ако од партнера добија љубав и њежност.

Лав

Како Лавови стално желе да буду у центру пажње, спадају у оне који најчешће варају. Да бисте избјегли сценарио у ком затичете свог Лава у незгодној ситуацији, потребно је да их стално држите заинтересованима - дајте им комплименте, играте топло-хладно игрице и сл. Интересантно је да Лавови углавном варају с млађим особама, привучени њиховом енергијом.

Дјевица

Слично Раковима, ни Дјевицама превара неће пасти на памет ако код куће добијају све што им треба. Међутим, уколико су њихове потребе запостављене, прељуба за Дјевице постаје потпуно природна ствар и начин да изађу из везе без ожиљака.

Вага

Ваге су углавном вјерне, али ипак воле ново друштво и флерт. Битно је да Вага у свом партнеру има и пријатеља, на ког може да се ослони, јер ће тада бити у најмањем искушењу.

Шкорпија

Припадници овог знака су најсексипилнији и мирују само кад су заљубљени. Али када нису заљубљени или им секс са партнером постане досадан – припазите. Шкорпија ће без икаквих проблема ускочити у нечијии кревет на једну ноћ, а то никада неће признати особи с којом је у вези. Дакле, ако желите да задржите Шкорпију – не дозволите да секс постане рутина.

Стријелац

Стријелчеви су веома склони прељуби.Они су увијек жељни авантура, чак и онда када су у дугим и срећним везама. За њих, превара није ништа страшно, а опраштају је лакше него други знакови – тако лако како и сами преваре.

Јарац

Они који су рођени у знаку Јарца спадају међу најверније. Чак и ако им неко други привуче пажњу, они неће дозволити ни флерт. Јарчеви виде превару као емоционалну издају.

Водолија

Водолија не вара онда када искрено воли и кад зна да му партнер то неће опростити. Када вара, он то чини с неким ко је у потпуности другачији од особе с којом је у вези.

Рибе

Припадници овог знака склони су маштаријама. Ако им постане досадно у вези, они ће замишљати себе с неким из околине. Рибе знају када треба да се зауставе, али остаје питање да ли ће се заљубити у особу која је предмет маште.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана