Овна нервирају ситнице, Стријелца лажи, а Рибу сарказам...

ljepota.ba
Овна нервирају ситнице, Стријелца лажи, а Рибу сарказам...

Све људе на свијету нешто може да изнервира и избаци из такта, а у наставку чланка можете прочитати шта нервира који хороскопски знак.

Ован

Овнове углавном нервирају ситнице, као што је саобраћајна гужва или дуг ред у продавници. Понекад и опсују, али се и брзо смире.

Бик

Може га изнервирати недостатак секса, журба, лош укус код других људи и непознавање друштвних правила понашања. Такође, их из такта може избацити и несигурна финансијска ситуација.

Близанци

Нервирају их арогантни људи, песимистичне особе са ограниченим ставовима, људи без смисла за хумор. Не воле кад их неко стално прекида или када се нађу у ситуацији у којој морају да ћуте.

Рак

Не воле када су гладни, када им је вруће, хладно или када су неудобно обучени. Не воле провокације, неправду и незахвалност. Изнервира их када неко не поштује њихово мишљење.

Лав

Нервира их дебљина, рад за вријеме великих врућина и недостатак новца за луксуз. Нервира их и ситуација у којој неко испада способнији од њих.

Дјевица

Нервира их неред, кашњење, неузвраћање позива, људи који се стално жале и плаћање рачуна. Такође, из такта их може избацити ако морају да промјене свој распоред.

Вага

Не воле када се неко дере на њих или ако се понаша према њима као да нема поштовања. Из такта их избацује и помисао да не могу да изразе своје мишљење, а незадовољство властитим изгледом их напросто излуђује.

Шкорпија

Не воле људе који нешто позајме, а затим не врате. Не воле људе који о њима шире лажи. Живцирају их тајне.

Стријелац

Не воле лажи, приговарања и људе који покушавају да им контролишу живот. Не воле да буду код куће и живцира их ако немају могућност да уживају у хобију који воле.

Јарац

Не воле неприкладно понашање других људи, друштво које им се не свиђа, неразумно понашање људи и трошење веће количине новца. Такође, их нервира ако им неко близак не вјерује.

Водолија

Не воле ситуације у којима морају одређено да се понашају, не воле када им се други ругају због начина говора или облачења. Највише их нервира када их изневери партнер или неко близак.

Рибе

Не воле сарказам и провокације. Нервира их ако људи не цијене њихов труд. Не воле своју жељу за слатким, касне ноћне позиве и тражење мјеста за паркинг.

Извор: љепота.ба

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана