Овим знацима је језик бржи од памети

ГС
Овим знацима је језик бржи од памети

Док неки људи промишљено и пажљиво бирају своје ријечи, други спонтано изражавају своје мишљење, без обзира на посљедице.

Понекад такав приступ може бити освјежавајући, али понекад може довести и до неспоразума. Према астрологији, неки хороскопски знакови су склонији таквом „изливу емоција“ без превише размишљања.

Ево који су то знакови:

Ован

Овнови су познати по својој импулсивности. Људи рођени у овом знаку често не размишљају превише прије него што нешто кажу. Њихова искреност може бити и предност и мана, али једно је сигурно – с Овновима увијек знате на чему сте.

Близанци

Близанци су познати као знак који воли да разговара. Али, понекад њихова брза мисаона активност може довести до тога да нешто кажу прије него што пажљиво размисле о томе шта ће рећи. Нису увијек намјерно непромишљени, већ једноставно воле слободно да изразе своје мисли.

Стријелци

Стрелци су директни и искрени. Њихова жеља за слободом и авантуром често их доводи у ситуације гдје спонтано реагују и кажу шта им је на уму, не размишљајући превише о посљедицама.

Водолије

Иако су Водолије познате као дубоки мислиоци, њихова потреба за изражавањем оригиналности и неконвенционалности понекад их може навести да брзоплето коментаришу или дају своје мишљење без превише анализе, преноси Индекс. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана