Овим паровима раскид је загарантован, неће имати среће

Агенције
Овим паровима раскид је загарантован, неће имати среће

Овим хороскопским знаковима раскид је загарантован! Колико год да се воле, среће неће имати.

Супротности могу да се фатално привуку али тешко да могу да опстану.

Можда астрологију не треба пратити слијепо али она ипак даје добре смјернице ко је за вас добар, а ко лош љубавни спој.

Ован и близанац лош спој

Овнови су увијек расположени за нове љубавне авантурепа често у везу улете непромишљено. Не воле људе који много кукају. Они се не слажу са Рибама, које су превише емотивне за њих, са Близанцима, с којима се стално свађају, и са Дјевицама.

Бик никако са стрелцем

Биковима управља Венера па су они савршени за обиљну везу, али тек кад нађу некога ко им одговара. До тада уживају у везицама. Најгоре се слажу са Овновима, са којима се због јаких карактера често препиру, са Близанцима и Стрелчевима.

Близанци се не слажу са рибама

Близанци се лако заљубљују, али се исто тако лако и одљубљују ако су разочарани. Одбијају их предвидиви људи. У љубави се најгоре слажу са Биковима, који су премало амбициозни за њих, са Раковима, који су превише предвидиви, и са Рибама.

Раку не иде са овном

Ракови су романтичне душе које желе да се труде око праве љубави. Одбија их егоизам, а у везама се најгоре слажу са Стрелчевима упркос великој привлачности, јер никад нису сигурни у њих. Осим тога, лоше функционишу и са Близанцима.

Лав не може са близанцима

Лав у вези жели да осјети сигурност и да је на првом мјесту свом партнеру. Одбијају га људи који се стално брину и преносе лошу енергију. За њих су најлошији партнери Близанци, који превише размишљају, Рибе, које ће ненамјерно повредити, и Јарчеви.

Дјевици не одговара вага

Дјевице пажљиво бирају партнере, па тешко доносе одлуку да се за некога вежу. Обијају их пасивни људи, и они који паметују. Најгоре им је са Овновима, који се постављају шефовски са њима, али им није сјајно ни са Вагама, које не разумију њихову критичност.

Вага се не слаже са раковима

Ваге одбијају они који лажу и који не уливају повјерење. Ваге не могу са Дјевицама, које су превише компликоване за њих, са Шкорпијама, које су им превише песимистичне, и са Раковима, који су превише традиционални.

Шкорпија не функционише са овном

Шкорпија тражи везе у којима ће се осјећати испуњено. Најгори су у комбинацији са Овновима, са којима се често свађају, са Близанцима, који подстичу њихову љубомору, и са Стрелчевима, са којима се не осјећају сигурно.

Стрелац не може са биком

Стрелчеви у љубави желе све или ништа. Одбијају их меланхолици и они које не знају шта би са собом. Стрелчеви су најгори у комбинацији са Биком, који је за њих превише посесиван, са Раком, који није спонтан, и са Дјевицама.

Јарац није за везу са овном

Јарац на први поглед дјелује као да му љубав није битна, али се тако заправо брани од разочарања. За њих нису везе са Овновима, које сматрају нестрпљивим и лаковјерним, са Близанцима, јер мисле да немају идеал којем теже, као ни са Стрелчевима.

Водолијама не годи бик

Водолије се лако заљубљују, али се у вези осјећају као да су заробљене. Одбијају их неморални и предвидиви људи. Они се у љубави не слажу са Биковима, јер им не могу пружити стабилност, са Раковима, који су им досадни, и са Дјевицама.

Рибе не могу са овном

Рибе траже идеалног партнера из снова, а одбијају их они који се понашају неразумно и они који имају површне погледе на живот. Рибе се не слажу са Овновима, који су им агресивни и нетактични, са Близанцима, који немају разумијевања за друге, и са Лавовима, који лако могу да манипулишу њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана