Ових пет знакова се никако не сналази у везама

ГС
Foto: Илустрација

Сазнајте који знакови зодијака гледају само себе у љубавној вези, а партнерима "ломе срца".

Близанци

Близанци су познати по својој причљивој природи. Људи рођени у овом знаку често много причају и често забораве да обрате пажњу на оно што њихов партнер жели да каже. Због тога, долази до лоше комуникације и неуспјешне везе.

Близанци се чврсто придржавају својих схватања и размишљања и никада не желе да истражују мишљење или увјерења свог партнера. Испоставило се да је то најчешћи разлог њиховог раскида.

Означен двојницима, овај хороскопски знак често представља двоструку природу која понекад доводи до погрешне комуникације у љубави.

Бик

Као и Близанци, Бикови су прилично захтјевни и тврдоглави, због чега често имају ужасне везе.

Бик вјерује у концепт "мој пут или аутопут" и обично није спреман на компромисе. Штавише, Бикови се никада ни са ким не слажу, а као резултат тога су свађе у вези и често на крају раскидају.

Водолија

Водолије су интровертне особе и не могу отворено да изразе своја осјећања, што доводи до емоционалног нереда и додатно их тјера да крену путем отуђености.

Људима са овим хороскопским знаком недостаје саосјећања и разговор са њима о емоционалном аспекту је нешто веома изазовно.

Штавише, оно што је још проблематичније је да они отворено не кажу шта се дешава у њиховој глави или срцу, што даље даје погрешне сигнале њиховом партнеру.

Шкорпија

Када су у питању љубав и везе, Шкорпије су помало доминантне и интензивне. Њихова карактеристика да се лудо заљубе често доводи до емотивних повреда, љубоморе, а самим тим и раскида.

Осим тога, они су тајновити и не показују лако своја осјећања, а све то отежава везу са Шкорпијом.

Стријелац

Стријелчеви воле да свакодневно излазе и склапају нова пријатељства, а будуćи да су по природи такве луталице, шаљу погрешну слику о себи својим партнерима.

Чак и ако су потпуно заљубљени, плаше се идеје посвећености и дугог боравка на једном мјесту и често на крају оду.

Не само то, они често узимају свог љубавника здраво за готово и зато може бити изузетно напорно бити у вези са њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана