Ових пет знакова посебно ће осјетити енергију Младог мјесеца у Лаву на емотивном плану

ГС
Ових пет знакова посебно ће осјетити енергију Младог мјесеца у Лаву на емотивном плану

Млади Мјесец у ватреном Лаву појавиће се 16. августа 2023. тачно у 10.48 и доноси почетак новог Мјесечевог циклуса.

Овај млади Месец носи снажну енергију и, иако ће сви знакови Зодијака осетити његову снагу, пет знакова ће посебно бити под јачим утицајем. Јесте ли међу њима?

Лав

Млади Месец ће јако утицати на ваш знак, поготово ако сте рођени између 14. и 18. августа. То значи да се догађај одвија близу вашег Сунца у наталној карти.

Млад Месец вам може донети неку врсту страствене везе, попут бљеска. Не очекујте ништа озбиљно од ових веза, али оне су свакако кармичке и можда су вам дате да порадите на самопоуздању.

Вероватно ћете упознати важну особу у следеће две недеље након младог Месеца – посматрајте оне који се појављују у вашем животу. То би могле бити и ваше старе љубавне приче.

 

Водолија

Млади Месец се појављује у вашем партнерском сектору, у додиру с вашим владаром Ураном. То значи да се вашем објекту љубави могу догодити необичне ствари.

На пример, може се појавити у неком чудном светлу или ће се уопштено створити нека врста неадекватне приче о његовој професији, каријери или имиџу.

Такође, ваши шефови могу имати идеју да преиначе ваш уговор о раду, па је боље да одмах разговарате о финансијским аспектима – они могу бити мутни.

Све у свему, млади Месец ће вас дотаћи преко вашег љубавног партнера или клијената, колега или претплатника, а ви ћете посматрати не баш нормалне одлуке с њихове стране.

На пример, партнер може одлучити да прода кућу или изведе несвакидашње промене.

Вага

Млади Месец се јавља у вашем сектору пријатеља и заједнице, што значи да бисте се 16. августа могли наћи на неком догађају где ћете некога посебног упознати. Могућа је чак афера или романса с неким од ваших колега.

Генерално, с младим Месецом почиње нови циклус вашег уласка у неку интересну екипу. То може бити маратон, тренинг, некакав чет или нешто везано за друштвене мреже.

Можда постоје неки интереси у овој заједници – тарот, нумерологија, астрологија, решење снова, траварство или необично кување.

Иначе, за креативне људе ово је изврстан млад Месец – можете се на занимљив начин промовисати на друштвеним мрежама.

Бик

Млади Месец се појављује у вашем стамбеном сектору, али може бити повезан и с темом љубави. На пример, одлучите започети живот с особом коју волите или унајмите стан ближе њеној кући.

Такође постоји могућност да вам због утицаја енергије младог Месеца падне на памет нека не баш адекватна идеја о некретнинама – можете се одлучити на новчано улагање у стан који ћете ускоро продати – та се улагања неће исплатити.

Што се љубави тиче, можете упознати некога ко вам је близу или бисте чак могли упознати некога преко својих родитеља.

Рак

Млади Месец догађа се у вашем финансијском сектору, што значи да бисте могли бити уплетени у неку необичну ситуацију зараде. На пример, ваша зарада може бити повезана с темом нечег чаробног, али у исто време нема сасвим одговарајући подтекст.

Такође вам може бити понуђено да уложите у неку врсту дигиталног пројекта који се односи на лепоту, магију или финансије. Ако улажете новац, будите опрезни – можда вам се неће вратити.

Венера влада стамбеним сектором у вашој карти, тако да постоји могућност улагања у кућу, али на крају у октобру можете зажалити.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана