Ових пет знакова никад немају, нити ће имати пара, провјерите да ли се налазите међу њима

ГС
Foto: Илустрација

Хороскоп тако тврди - ови људи не знају са парама, паре им не долазе саме, а чак је већа вјероватноћа и да их изгубе него да их пронађу, а ви провјерите да ли сте међу њима.

Водолија

Водолија не живи у складу са законима друштва, што значи да му финансијска способност није на попису приоритета. Ова особа је склона инвенцији и дизајну. Осим тога, она стално размишља о томе шта чека човјечанство у будућности и настоји да учини животе оних око себе бољим.

Није изненађујуће да Водолија улаже сва расположива средства у свој развој или пројекте. Водолије нису материјалисти и зато им не треба пуно новца за живот.

Стријелац

Не може се рећи да Стријелац не зна да заради или да га свуда прате неуспеси. Прије је ријеч о инфантилном односу према резултатима свога рада и зарађеном новцу. Стријелац не броји новац, а осим тога стално га троши на сопствене хирове, позајмљује пријатељима и уопште се не сјећа коме је и колико позајмио.

Осим тога, ово је коцкар који лако може да изгуби уредну своту у казину или на наградној игри. Али оно што је најзанимљивије, Стријелца нимало не погађа недостатак новца.

Рак

Раку је тешко да се надмеће са људима који су асертивни, лукави и подмукли. Кодекс части ове особе не допушта да обмањује друге и профитира на туђ рачун. Код ових људи нема бесрамности која допушта да за себе увијек узимају најбоље.

Коначно, представник овог знака нема карактер јаке воље, захваљујући којој би могао преузети менаџерску позицију и показати се као компетентан стратег. Такође, особе рођене у овом знаку често развијају зависности, попут зависности о дрогама или коцкању. У овом случају, Рак почиње да троши сва расположива средства на своју деструктивну навику, на крају тјерајући не само себе, већ и своје вољене у дугове.

Рибе

Рибе доживљавају сталне финансијске потешкоће. Сањиви и непрестано лебдећи у облацима, представници овог знака нису прилагођени тешком физичком раду. А да зараде новац својим талентима и развијеним умом, Рибе омета природна скромност и сумња у себе. Ти људи пропуштају стотине прилика да добију пристојан посао, само зато што се сматрају недостојним тога.

Постоји још једна једна важна ставка која спречава Нептунове штићенике да се осјећају финансијски независни - припадници овог знака уопште не знају да штеде. Спремни су да купе било коју ситницу која им се свиђа, не размишљајући о томе зашто им је таква ствар потребна и хоће ли бити корисна.

Шта више, Рибе често подижу кредите за куповину непотребних ствари, а дуги низ година плаћају оно што дуго нису користили.

Вага

Ваге имају невјероватан осјећај за љепоту. То су праве естете које уживају у лепоти света и његовој невјероватној разноликости. Очигледно је да је таквим људима стран материјални свијет с његовим стресом и такмичењем. Штићеници Венере нису спремни да посвете свој живот борби за материјалне вредности па уче рационално трошити оно што зараде без напрезања.

Заправо, без пуно богатства, Ваге се могу назвати срећним људима, јер раде оно што стварно воле. "Умјетник увијек мора да буде гладан", овај мото савршено показује представнике овог знака, који су срећни што стварају ремек-дјела умјетности, а не што им се у џепу појавила велика свота новца, преноси Жена Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана