Ових пет знакова хороскопа су увијек спремни за расправу

ГС
Ових пет знакова хороскопа су увијек спремни за расправу

Ако се дружите са људима који су рођени у овим знаковима хороскопа, или сте са њима у вези, односно браку, наоружајте се стрпљењем, тестираће границе ваше толеранције максимално.

Шкорпија

Шкорпије су познате као изузетно свадљиве особе, темпераментне, плаховите, исхитрене, у стању да направе слона од муве. Али, освета се служи хладна, па су Шкорпије у стању дуго да чекају идеалан тренутак и да припремају терен, оштрећи се за финални обрачун. Ако не приметите на вријеме шта вам се спрема, тешко вам се пише.

Бик

Сталожени Бикови наизглед делују мирно и стабилно, али ако им се супротставите на сцену ступа њихова тврдоглавост са којом су спремни да иду до краја док не истерају своје. Ако решите да тестирате челичне живце једног Бика, спремите се да будете прегажени у стампеду аргумената којим ће покушати да покоси све оно у шта покушавате да га убедите. Бик је у стању дуго да трпи и кључа у себи, али једном када експлодира – може да буде гадно.

Лав

Ватрени Лавови имају у себи црту драматичности и тежње за доминацијом, стога им није тешко да направе драму, донекле и уживају у томе јер су у том тренутку у центру пажње, пише Астропутник. Међутим, код Лавова углавном важи парола „тресла се гора родио се миш“, након што се истресу, врло лако могу да пређу преко свега и наставе смирено као да се ништа није десило.

Вага

Иако делују мирно и избалансирано, Ваге су у балансу само док неко не затражи од њих да донесу неку одлуку, па чак и најмању могућу. Од силне жеље да се удовољи свима и донесе најбоље решење, расте фрустрација код Вага које не могу да преломе, а ту је и притисак од друге стране која чека одговор. Дипломатска Вага тешко прихвата доношење одлука тако да ће тај тренутак покушавати да одложи док је не сатерате у ћошак и инсистирате на одговору, а онда креће испољавање фрустрација.

Јарац

Јарчеви знају да буду врло стабилни и смирени, међутим могу бити и врло темпераментни и дешава се да лако изгубе стрпљење, а тада не бирају речи и у свађама знају да гађају тамо где највише боли. Тешко им је да контролишу свој бес тако да уколико пређете њихов праг, онда сте у великом проблему.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана