Ових пет хороскопских знакова су мајстори манипулације

Агенције
Ових пет хороскопских знакова су мајстори манипулације

Вјероватно се свако од нас некада у животу осјетио изиграно. Већина међутим није ни била свјесна шта се догађа све док ситуцаија не постане прилично конфузна.

Чак и они који су праве „добрице“ умију, када затреба, да се послуже манипулацијом. Она највише зависи од ситуације и људи који су у питању. Ипак, за пет хороскопских знакова се сматра да су прави мајстори у томе.


Шкорпија

Веома је сналажљива, али се не дајте преварити. У питању су људи који су врло неповјерљиви и тајанствени. Одличне су вође и врло су убједљиве, па ће вам за неколико тренутака наметнути кривицу за нешто за шта апсолутно нисте криви. Увијек ће испасти да су оне у праву. Прави су мајстори манипулације и они то знају.

Рак

Ракови су веома интуитивни, што може бити и те каква предност, али и ваш најгори кошмар. Веома су маштовити, па је врло могуће да ће вас окривити за нешто што се није ни догодило. Посебно када су у питању пријатељства, знају да буду врло незгодни пријатељи.

Близанци

Близанци су врло често замишљени, а њихово размишљање може да проузрокује најгоре сценарије. Веома су неодлучни, па ће учинити све да изгледају врло самоувјерено. Такође су друштвени, па када су журке у питању, спремни су на све. Ипак, са вама ће се кући вратити веома озбиљни жалећи због онога што се догодило.

Рибе

Потпуно су несебичне и спремне да помогну. Некада толико жуде да помогну другима да се поставља питање да ли то раде из себичних разлога. Што се понекад дешава. Воле да изигравају жртву, па ће често дјеловати као популарне особе, да би на крају дошле плачући.

Лав

Жене овог знака су невјероватно страствене, али већина њих воли да преузме контролу. Она је особа која ће се расправљати до бесконачности све док се не докаже да је у праву. Такође, не можете увијек препознати када глуми, а када је искрена. Исти је случај и са манипулацијом, у чему су врло добре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана