Ових пет хороскопских знакова очекује налет енергије и амбиције

ГС
Foto: ГС

Током проласка Марса кроз знак Стријелца 24. новембра 2023. године, неки хороскопски знаци ће осјетити пораст енергије, амбиције или жеље за истраживањем нових ствари.

Марс ће се кретати у знаку Стријелца од 24. новембра, а током овог феномена могли бисмо да осјетимо налет енергије, ентузијазма и активности. Хороскопски знаци који ће осјетити највише снаге или енергије током овог транзита су:

1. Ован

Ован ће осетити повећану енергију и страст. Марс, владар њиховог знака, даје додатну снагу њиховом природном ентузијазму. Биће склонији да преузму иницијативу, да се боре за своје циљеве и да се осјећају доминантно, као и да траже нове изазове.

2. Близанци

Близанци могу да осјете повећану духовну енергију. Марс у Стријелцу их подстиче да истражују нове идеје и може их подстаћи да се укључе у комуникацију или уче нове вештине. Биће радозналији и спремнији за авантуре.

3. Лав

Марс у Стријелцу ће подстаћи Лавове да се истичу, буду још креативнији и да буду праве вође. Осјећаће снажну потребу да изразе себе и своје идеје и биће спремни да уложе додатне напоре да постигну своје циљеве.

4. Вага

Иако Ваге неће директно доживјети Марс у Стрелцу као други знаци, овај транзит може да подстакне њихову креативност и друштвеност. Осјећаће се инспирисаније и енергичније у својим умјетничким или друштвеним активностима.

5. Стријелац

Марс у њиховом знаку ће појачати природну енергију и страст за истраживањем нових области живота. Осјећаће потребу за акцијом, можда чак и повећану потребу за авантуром и освајањем циљева. Биће мотивисани ка својим циљевима и можда ће се осјећати храбријим у суочавању са изазовима, преноси Ало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана