Ови знакови Зодијака воле пуно причати, али никад не слушају друге док говоре

GS
Foto: Unsplash

Њихове мисли једноставно одлутају док причате и у очима им видите да вас не слушају. Неки стално прекидају саговорника или су склони гуркати вас ако их не слушате пажљиво, а причају без прекида.

1. Водолија

Ту се ради о врсти људи чији мозак размишља о нечему сасвим десетом усред разговора, заправо усред дијела разговора када друга страна нешто прича. У очима им можете видјети да су одлутали мислима и уопште вас не слушају, пише 24сата.
То је изражено још и више када се ради о теми која им се не свиђа или их не занима – без проблема ће вас прекинути и причати своје.


2. Стријелац

Људи рођени у овом знаку су, такође, врло комуникативни као и Водолије, али док они воде разговор или се прича о темама које њих занимају, но и ту гледају како прекинути саговорника и рећи понешто о томе.
На примјер, почнете причати како сте се недавно вратили с путовања, и баш када удахнете да споменете неке детаље, Стријелац ускочи и почне причати о доживљајима са својих путовања.
Ипак, иако су такви, људи Стријелцима то не узимају превише за зло јер знају бити занимљиви и симпатични у својим причама.

3. Ован

Овнови као да се не могу концентрисати на саговорника па знају радити сто других ствари док ви причате – гледају у рачунало, помало чисте, говоре дјеци што да направе..
Али, када они почну причати, а воле причати пуно, тада очекују да их друга страна слуша потпуно посвећено – склони су гуркати људе ако на секунду скрену поглед с њихових очију. Неријетко су им теме досадне јер знају у детаље причати о догодовштинама људи које уопште не 
познајете.

Код појединаца рођених у овом знаку није, као код Водењака, да их не занима што говорите, већ се једноставно не могу усредоточити на вас и оно што причате. На крају се можете осјећати исцрпљено након дружења с Овном.

4. Бик

Бикови не воле правити било какве погрешке, а то укључује и разговор. Умјесто да пажљиво слушају суговорника, људи рођени у овом знаку размишљају о томе како ће реаговати на то што говорите па заправо не слушају пажљиво. Склони су прекинути саговорника и бесконачно дуго излагати како би они нешто направили.

Бикови једноставно не могу ухватити нијансе и суптилности онога што говорите, али, без обзира на то, њихов ће одговор бити добро промишљен – можда и превише. Људи рођени у овом знаку воле се поуздати сами у себе, у своје способности, ставове и тијеком разговора воле дјеловати најпаметније, најстручније…

5. Јарац

Јарац може бити лош слушатељ ако сматра да мора прекинути саговорника како би му дао неколико савјета, иако нико савјет није тражио. Људи рођени у овом знаку су помало нестрпљиви, па тако немају стрпљења нити сачекати да нетко доврши оно што је почео причати. Стално као да су у некој журби.

Јарац вам искрено жели помоћи и уистину вјерује да је његова мудрост управо оно што требате, чак и ако би вам био већа потпора да шути и саслуша вас пажљиво, без прекидања и савјета.

6. Рибе

Људи рођени у знаку Рибе најсклонији су одлутати у свој свијет маште док неко нешто прича. Они си једноставно не могу помоћи, такви су. Врло су креативни и њихов ум је увијек заузет стварањем нових идеја и инспирација.

Иако, свим срцем желе бити присутни током разговора, мисли им само одлутају. Уколико им кажете да су лоши у слушању других, јако ће се наљутити. Нема друге, него прихватити их таквима какви јесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана