Ови знакови зодијака имаће највише среће у послу у новој години

ГС
Ови знакови зодијака имаће највише среће у послу у новој години

Најбоља година за каријеру за неколико хороскопских знакова, па се припремите за посао.

Неки од најважнијих астролошких догађаја који ће утицати на посао јесу Сатурн у рибама између 7. и 8. марта, као и помрачење Сунца које ће се десити у овну 20. априла, док ће Јупитер ући у бика 17. маја, а Венера креће ретроградно 22. јула.

Близанци

Када помислите на Сатурн који путује кроз вашу десету кућу славе, као и кроз десету кућу ауторитета, каријере и угледа. Овај транзит има потенцијал да утиче на све, од ваше јавне личности до вашег општег осјећаја одговорности. Ово је тренутак када ће ваше способности бити тестиране и знаћете у којем сектору пословања можете да постигнете успјех.

Није увијек неопходно укључити крв, зној и сузе, али ћете свакако морати да уложите неопходан труд. Они који су дуго стрпљиво чекали да виде плодове свог рада, можда ће коначно добити признање које с правом заслужујете.

Лав

Пред вама је веома важна година, па се трудите да сваки дан буде важан. Јупитер, који ће бити у бику, проћи ће кроз највидљивију област ваше наталне карте. Ово није нешто што се дешава сваки дан. То указује да ћете од 16. маја имати веће шансе за обиље, прилике и професионално напредовање. Јупитер појачава све са чим дође у контакт, а бик симболизује разне ствари, од поузданости до обиља материјалних добара.

Немојте ово сматрати „замком”, али Венера ће бити ретроградна у вашем хороскопском знаку од 22. јула до 3. септембра. Биће то дивна прилика за вас да испитате шта желите и шта радите, размислите о вриједностима које имате у професионалном животу и можда поново откријете неке од својих скривених талената.

Шкорпија

Помрачење Сунца у овну које ће се десити у априлу ће утицати на вашу шесту кућу радних рутина и свакодневних обавеза, чинећи је једном од првих енергија у години која се истиче у вашем професионалном животу.

На примјер, гдје сте се осјећали спријечени да преузмете вођство у свом свакодневном животу? Гдје сте несвјесно постали превише посвећени другима, за разлику од тога да останете продуктивни и фокусирани на сопствене циљеве? Можете се радовати новом узбудљивом поглављу у свакодневном животу, али да бисте га искусили, мораћете да преузмете иницијативу.

Венера ће започети своје ретроградно путовање кроз лава 22. јула и наставити до 3. септембра. За то вријеме ће проћи кроз вашу десету кућу ауторитета, каријере и угледа. Ово ће вам пружити прилику да направите паузу коју сте заслужили и искористите је да размислите о сопственом имиџу, покретању посла и вриједностима које подржавате.

Јарац

Јарчеви, блистаћете као дијаманти. Пошто се Јупитер управо преселио у бика и вашу пету кућу славе, имаћете много харизме. И као да све то није било довољно лијепо и у изобиљу, 14. октобра у ваги ће наступити помрачење Сунца, које ће дотаћи вашу десету кућу каријере, угледа и ауторитета. 

Помрачења Сунца најављују нове почетке који могу трајати и до пола године, што указује да ће између октобра и остатка 2023. Највјероватније доћи до значајних помака у вашем професионалном и животном путу. Ако сте имали лошију комуникацију са колегама и сарадницима, помрачење Мјесеца у мају ће вам дати много прилика, али само ако сте спремни да прихватите ново.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана