Ови знакови су зависни од секса, а један је посебно незасит и спреман је на све

Агенције
Ови знакови су зависни од секса, а један је посебно незасит и спреман је на све

Што наш народ каже, такав им је хороскоп.

Углавном сви волимо секс, али у зодијаку има и оних који једноставно не могу без креветских активности. Упознајте их:


Ован

Да, у питању су прави, тешки зависници. Краћа раздобља без секса (говоримо о дан, два) их бацају у нервозу. Постају агресивни према околини, па је боље избјегавати их. Једино што их на кратко може смирити су порно филмови, али то може да буде мач са две оштрице: то их може натерати у још већу раздраженост.

Близанци

Превртљиви Близанци воле да скачу са цвијета на цвијет, чим примјете да партнер не задовољава њихове огромне потребе. Без секса постају смушени и врло деконцетрисани, па ако примјетите да им на послу опада ефективност, знајте - стигао им је "сушан" период.

Лав

Похото, друго име ти је Лав! Незајажљиви су и оне ствари су им 24 сата на памети. Па наравно, ту има освајања, посједовања, зар не? А још кад почне да се хвали, мајко мила! Ако се посвађате са Лавом, знајте да је без секса бар 48 сати.

Шкорпија

И стигли смо до Шкорије. Чули сте за израз "незасит/незасита"? Е, он је измишљен због њих. Шкорпија може да изгуби самоконтролу када је незадовољена, а ако је без секса дуже вријеме, постаје опсједнута, насртљива и напорна.

Није искључено да у вријеме апстиненције посегне за услугама проститутки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана