Ови знакови су убједљиво најбољи за везу

Агенције
Ови знакови су убједљиво најбољи за везу

Проблем настаје у оној фази када првобитна страст с партнером почне да се гаси...

Ован

 


Они су склони томе да сасвим нагло одлуче с ким желе везу, импулсивно се упуштају у емотивне односе. Проблем настаје у оној фази када првобитна страст с партнером почне да се гаси… Уколико им не успије да „оживе" страсти, лако могу прекинути везу. Њима је неопходно да у вези увијек осећају јак импулс, жељу и да однос буде динамичан, једино тако може трајати.

Бик

Бикови воле дуге и озбиљне везе из простог разлога - воле стабилност и увијек желе да знају на чему су. Њима је веома важно да им партнер буде вјеран и да веза буде озбиљна, па макар им и било мало досадно због тога… Уколико се у неком тренутку страст угаси, свеједно тешко прекидају везе, јер не воле промјене.

Близанци

Близанци су по својој природи веома промјенљиви. Воле да воле и маштају о љубави, али са друге стране исто тако веома лако могу да промјене и мишљење и емоције. Они често воле да изазивају љубомору партнера флертујући с другима, само како би се мало поиграли. Њима је важно да им у вези буде занимљиво и да с партнером имају добру комуникацију. Ако нешто од тога недостаје, лако вас могу замјенити…

Рак

Ракови су један од најемотивнијих знакова, али исто тако умију да буду и помало подмукли. Они су један од најидеалнијих кандидата за озбиљну везу, јер воле емотивну сигурност. Међутим, исто тако дуго умију да пате и трпе у лошим везама, јер не умију да раскидају.

Лав

Лавови имају снажно и ватрено срце због ког су у стању да воле до сржи. Међутим, прије него што пронађу „праву" особу могу имати више различитих веза, бити чак и прилично промискуитетни. Када се стварно заљубе, онда неко вријеме размишљају о слиједећем кораку јер се у дубини душе плаше да не направе грешку ако се превише вежу. Када Лав жели нешто озбиљно, он ће вам то јасно показати.

Дјевица

Дјевице су веома променљиве… У суштини желе емотивну стабилност, воле да имају озбиљну везу, али ако случајно направе погрешну процјену, па код партнера примјете бројне ситнице које им сметају, лако га могу замјенити. У суштини, испод спољашњости којом показују љубав према удовољавању другима, овај знак на првом мјесту увијек угађа себи. Задржаће се у озбиљној вези све док то њима одговара.

Вага

Ваге теже томе да увијек имају партнера. Не воле самоћу. Лако улазе у нове везе. Важно им је да им ласкате и да им се удварате, воле вас све док поред вас имају довољно разлога да хране свој его. Они су одлични кандидати за озбиљну везу јер желе да буду емотивно стабилни, али прије него што с њима изградите однос имаћете много епизода у којима ће се с вама играти познате љубавне игре - „топло-хладно".

Шкорпија

Шкорпије су веома предане када искрено воле, дају свој максимум и сваку своју емоцију улажу у ту везу. Труде се да буду вјерни и у томе успијевају све док су искрено заљубљени. Када открију лаж или превару, не праштају и свете се. Није лако бити у озбиљној вези са Шкорпијом, јер теже томе да све имају под контролом, па и вас.

Стрелац

Ово је свакако знак с којим најтеже можете да остварите озбиљну везу. Они то желе и сматрају да умију, али у теорији… У пракси их хвата нервоза када помисле на то да морају да буду само саједном особом. Не воле монотонију. С њима можете да правите озбиљне планове једино ако имате довољно разумијевања за повремене хирове и излете.

Јарац

Један од најбољих кандидата за озбиљну везу је свакако Јарац. Код њих све треба да буде стриктно по правилима, када своје емоције дају једној особи не очекују ништа мање од тога заузврат. Одлични су у браку, посвећени и породица им је важна.

Водолија

Водолију ћете мало теже да доведете до одлуке да се с вама упусти у озбиљну везу. Међутим, ако у томе успијете, треба да имате на уму да је њима пријатељство на првом мјесту. Ако желите да будете с Водолијом на дуже стазе, треба да научите да првенствено будете пријатељи, а тек онда и љубавници. Поред тога, потребно је да толеришете њихову егоцентричну природу.

Рибе

Рибе могу веома лако и непромишљено да се упусте у озбиљну везу све док осјећају лептириће у стомаку и док имају илузије о вољеној особи. Они су прави романтици и важно им је да им посвећујете довољно пажње. Ако осјећају да сте занемарили њихове емотивне потребе или да сте им ускратили основно право на умјетничку слободу, везу из раја лако могу претворити у прави пакао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана