Ови знакови под хитно да зауставе трошкове: Финансијски хороскоп за крај 2023.

ГС
Foto: ГС

Финансијски хороскоп за децембар 2023. пореметиће многе.

Почиње зима, што значи да се енергија обнавља. Почетком овог мјесеца покушајте да очистите свој дом од негативне енергије како би финансијски токови почели интензивније да теку, дајући вам више среће и самопоуздања. И у најнеповољнијим периодима то ће помоћи да се очува финансијска срећа и стабилност, што је изузетно важно, јер је нова година пред нама, преноси Еспресо.

Ован

Очекујте значајне непланиране трошкове у децембру 2023. Упркос вашим напорима да уштедите новац, биће тренутака када ћете морати да издвојите новац. Осим тога, могуће је да ће вам пословно партнерство са представницима знака Ваге донијети додатни приход.

Савјетује се да избјегавате комуникацију са преварантима, а све финансијске проблеме рјешавате са људима од повјерења. Важно је ићи напријед раме уз раме само са онима којима можете вјеровати. Ово је идеално вријеме за креативан рад, доношење важних и нестандардних одлука. Сада је најважније имати стрпљења, издржљивости и не журити ствари. Ово се посебно односи на другу половину мјесеца.

Бик

Ваша финансијска ситуација у децембру је веома неизвјесна. За Венеру ће се период успона завршити почетком мјесеца, па ће Бикови почети да губе снагу. Већ првих дана у мјесецу покушајте да завршите све најважније ствари, не остављајте ништа за крај године. Дио новца можете потрошити на себе, на ажурирање гардеробе, на поклоне за Нову годину, али је боље да то урадите прије 13. јер тада почиње период ретроградног Меркура.

Ако сте у браку, ваш партнер можда неефикасно користи ваш новац. Исто важи и за пословна партнерства гдје се јављају потешкоће у процјени финансијских аспеката. Препоручује се одлагање важних финансијских одлука до краја мјесеца како би се постигла већа стабилност у овој области.

Близанци

Астролози препоручују да престанете да причате о својим плановима странцима. Овај савјет ће бити важан због ретроградног Меркура. Астролози снажно савјетују одржавање независности у свему. Ако морате да потрошите много новца, онда је боље да то урадите сами, без савјета и савјета других. Мишљење других људи може збунити Близанце и лишити их финансијске среће.

Ваш покушај промоције у децембру ће бити одложен. Међутим, сљедећег мјесеца ћете имати прилику да зарадите пристојан новац радећи оно што вам је некада био хоби.

Рак

У децембру ћете моћи да зарадите значајну суму новца, али ћете истовремено имати и трошкове. Чини се да вам, упркос труду, није остало новца за дугоочекиване ситнице о којима сте сањали. Будите рационалнији у управљању својим финансијама. Планирајте све за новогодишње празнике унапријед.

У децембру не би требало бити знакова ризика или авантура. На крају године дефинитивно не можете вјеровати својој интуицији.

Лав

Лавови ће наставити да уживају у финансијској срећи, упркос све лошијој позицији Меркура и Венере. Комуникација са драгим људима ће вам помоћи. Крајем године, представници овог знака моћи ће да ријеше многе проблеме и повећају приходе, стекну нову мотивацију и правилно уложе новац. Све ово ће постати могуће ако не клонете духом и не опустите се. Могући су трошкови везани за становање, који би могли да буду ријешени средином мјесеца.

Дјевица

Финансијска срећа ће се и даље смијешити Дјевицама, али само до 12. децембра, јер тада почиње период ретроградног Меркура, који ће умногоме утицати на њихове животе. До 13.децембра имате прилику да зарадите значајне количине новца. Моћи ћете да се носите са монотоним и тешким радним и креативним задацима, али је боље да све ово урадите прије 13. децембра.

Астролози савјетују Дјевицама да улажу новац у саморазвој и нове вјештине. Такође је корисно размишљати о свом здрављу.

Вага

Дана 4.децембра Венера, главни заштитник Ваге, почела је свој пут под окриљем Шкорпије, па ће представници овог знака доживјети пад среће, енергије и снаге. Прве дане у мјесецу можете посветити активном раду и куповини или их посветити промјени окружења.

Најважније је да најхитнија финансијска и радна питања не остану без пажње. На крају године им можда неће остати снаге. Ваге које су у браку могу сматрати да њихов партнер неправедно троши заједнички буџет.

Шкорпија

Сасвим је могуће да ће Шкорпије морати да потроше знатну суму у децембру - на поклон или на себе, на кућу. Неки трошкови ће бити неочекивани, па је боље бити изузетно опрезан. Ово ће вам помоћи да избјегнете расипање новца. Сада је боље да се прво позабавимо новчаним стварима - док је Меркур још јак.

С друге стране, Шкорпијама ће током децембра помоћи Марс, њихова главна планета. Крајем мјесеца ситуација са новцем ће се поправити.

Стријелац

За представнике овог знака децембар ће бити прилично продуктиван, али и изазован период. Астролози савјетују Стријелцу да не преузима непотребне ризике и да не улаже новац и труд у сумњиве пројекте. Почетак мјесеца биће веома свијетао.

Моћи ћете да превазиђете све потешкоће на путу ка успјеху и постанете финансијски самодовољнији. Важно је добро размислити о својим финансијским плановима и бити опрезан у издвајању средстава, посебно ако имате велике амбиције и планове.

Јарац

Децембар је изузетно необичан и тежак период, током ког је Јарчевима боље да се фокусирају на обавезе и посао. Мораћете више да радите и обавите важне куповине. Свако ко тражи посао треба да води рачуна о свом изгледу. Крајем мјесеца мотивација може да напусти Јарчеве, па је боље да почетком децембра поставите нове циљеве за наредну годину. Имате прилику да зарадите новац захваљујући утицајним пријатељима. Могуће је да ће вам Шкорпија помоћи да добијете боље плаћену пословну понуду, која ће бити актуелна у првој половини мјесеца.

Водолија

Генерално, децембар је погодан за финансијску активност Водолије. 13.12. чека их енергетско реструктурирање. Енергија планета Венере и Меркура ће постати мање креативна, па је око овог датума боље не трошити новац без размишљања и никоме не позајмљивати новац. Водолије ће морати да остану у доброј форми како би мање акутно осјетиле губитак снаге и перформанси.

Рибе

Почетком мјесеца моћи ћете да зарадите довољно новца. Новац може доћи из иностранства или кроз сарадњу са страном компанијом. Послије 13.12. долази вријеме неприкладно за куповину, било какве финансијске трансакције и промјену окружења. Зато ће припреме за новогодишње празнике морати да се обаве прије 13. или боље још раније. Средина мјесеца је повољан период за лакши рад.

Сваким даном биће све теже импресионирати своје шефове или пословне партнере. Главно је да се у првој половини мјесеца добро уради. Упркос приближавању празника, требало би да наставите да радите и не сањате о новогодишњем чуду. Само ми себи можемо помоћи да финансијски преживимо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана