Ови знакови немају смисла за хумор

ГС
Ови знакови немају смисла за хумор

Ако икада доживите да вам пријатељ на шалу одговори продорним погледом и озбиљном анализом, вјероватно имате посла с једним од хороскопских знакова које ћемо сада споменути.

Ево пописа пет хороскопских знакова који, чини се, пате од озбиљног недостатка смисла за хумор.

Бик
Бикови су познати по томе што су темељни и чврсто укорјењени у стварности. Њихов озбиљан став често их спријечава у томе да схвате нијансе ироније или сарказма. Хумор? За њих је то страни појам. То је посебно истинито када се шале збијају на њихов рачун.

Дјевица
Дјевице су познате по томе што су оријентисане према детаљима. Оне често све схватају врло озбиљно, укључујући шале које би већина људи схватила олако. Дјевица ће, умјесто да се насмије на вашу шалу, вјероватно да проведе неколико минута анализирајући њену логику. Ако се нашалите на рачун Дјевице, очекујте филозофски одговор.

Шкорпија
Шкорпије су углавном врло озбиљне, а хумор није део њихове дневне рутине. Ако су Шкорпије у вашем друштву, боље је да се држите тема о политици или религији, умјесто да покушавате да се шалите.

Јарац
Јарчевима, као врло практичним и одговорним особама, хумор често измиче. Посао и одговорности су њихова главна брига и нема мјеста за шале у њиховом хиперфокусираном уму. Јарац ће, умјесто да се насмије на шалу, вјероватно размишљати о томе како боље да организује свој радни простор.

Водолија
Водолије, иако су креативне и оригиналне, често пропуштају хумор у свакодневним ситуацијама. Оне су дубоко уроњене у своје мисли и идеје, а хумор једноставно не припада њиховом свету. Иронично, Водолије могу да буду врло духовите кад желе, али углавном кад се ради о тешким темама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана