Ови знакови хороскопа пливаће у новцу, а љубав ће цвјетати

Агенције
Foto: Илустрација

До почетка фебруара ове године ближи нам се пун Мјесец у знаку Лава и прелазак у сезону мистериозних Риба. Генерално, ово је позитивна комбинација, поготово са финансијске тачке гледишта.

Многи знаци ће стећи повјерење у своје подухвате, а добиће прилику и да упознају утицајну особу која ће им помоћи у послу. Ипак, рођени у 5 хороскопских знакова биће срећнији од других. Астролози су их именовали, читајте даље да бисте сазнали ко су миљеници звезда у фебруару 2024.

Ован

Они ће моћи да пронађу равнотежу између своје јединствене личности и заједнице у којој се налазе. Односи Овнова ће постати пријатнији и друштвенији. Пун месец у Лаву подстиче Овна да воли и брине о свима.

Шкорпија

Људи рођени под овим знаком могу да рачунају на стабилност, као и на сопствену снагу и оптимизам. Они ће бити оличење снажних осјећања, гвоздене воље и непоколебљиве одлучности. Ово ће помоћи да се побољша ситуација у њиховој каријери и личном животу. Све је у ентузијазму који обузима Шкорпије – они буквално теже да превазиђу препреке. Пријатељи ће цијенити њихову искреност и оригиналност. А њихова склоност да све дубље анализирају помоћи ће им у професионалном раду и пословању.

Водолија

Пријатељи ће почети да се обраћају Водолијама за помоћ, тако да ће овог мјесеца бити поносни, независни и самопоуздани. Рођени у овом знаку неће се плашити разочарања, посебно разочарања у друге људе. У неким тренуцима ће морати да буду чврсти, па чак и хладни, посебно према онима који троше њихово вријеме и новац.

Стријелац

Рођени у знаку Стријелца комбиноваће топлину, великодушност и понос са искреним оптимизмом и страшћу. Биће посвећени свему што раде и моћи ће да стекну добру репутацију. Сви проблеми које ће Стрелци имати биће само привремени и они ће моћи да се изборе са свиме. Биће спремни да спроведу многе нове идеје.

Јарац

Најуспешнија област за Јарчеве биће њихова каријера. Понашаће се са великом одговорношћу, биће испуњени енергијом и жељом да сопственим трудом успеју. Њихова урођена лидерска харизма ће функционисати сама – без употребе силе или принуде. За оне рођене у овом знаку долази време да започну велике ствари. Знаће када да буду нежни, а када упорни. Они ће стицати моћ постепено, али постојано.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана