Ови знакови ће наћи љубав прије краја ове године

ГС
Foto: Илустрација

Ови хороскопски знакови ће коначно упознати љубав свог живота.

Лав

И поред тога што сада представници ватрене стихије нису у добрим односима, ове године су коначно имали среће. У души ће се пробудити лагана и њежна осјећања, која ће се пробудити свјетлим и неочекиваним сусретом. Након дуге љетње сезоне, Лавови ће током јесени добити прилику да упознају особу са којом ће моћи да створе дугу и чврсту везу. Поред њега/ње биће занимљиво, ово невјероватно познанство откриће много неочекиваних ствари и, поред тога, помоћи ће Лавовима да пређу на нови ниво благостања, постепено задовољавајући своје растуће потребе – и материјалне и интимне.

Дјевица
Судбина ће овом знаку дати шансу за изненађујуће хармоничан однос – само ћете морати да бирате између неколико кандидата одједном, што неће бити лако. Могуће је да ће нови партнер постати пратилац до краја живота. Дјевице ове године имају прилику да упознају праву сродну душу, због чега су обавезне да чешће излазе у свијет и не одбијају да упознају пријатеље: можда ће свог животног партнера упознати у друштву заједничких пријатеља.

Шкорпија
Представници воденог елемента ће коначно пронаћи особу са којом ће бити срећни – судбоносни састанак ће се догодити неочекивано. Највероватније ће то бити случајно познанство: на послу, у теретани или у продавници. Слиједе романтични састанци, комплименти, поклони, а до краја године уселићете се у један стан. Најповољније вријеме за упознавање друге половине је јесен, а изабраник Шкорпије може се родити под сазвежђем Вага или Бик. Да ли ће се веза завршити браком, звезде не откривају, али ће свакако донијети много пријатних искустава.

Водолија

За Водолију ће текућа година пружити јединствену прилику да упозна особу о којој овај ваздушни знак стално сања: паметну, софистицирану, љубазну, интелигентну. До поменутог познанства може доћи у новембру. Звијезде топло препоручују Водолији да ходају више: на јавном мјесту ће представници ваздушног знака упознати своју љубав. То може бити парк, ресторан, тржни центар или јавни превоз. Неки Водолије ће изнова сагледати своју околину и коначно примјетити особу која већ дуго има симпатије према њима – и ако се не плашите да направите корак ка вама, наћи ћете своју срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана