Ови знакови ће имати пара на претек у новембру

GS
Foto: Ilustracija

Новембар ће бити изузетно сретан за поједине знакове хороскопа.

Једни ће промијенити посао и прећи на боље и плаћеније место, други ће пожњети успјех у каријери у коју улажу велике напоре, а биће и оних којима стижу бонуси и повећање плате.

Бик – Сјајан почетак

Рођени у знаку Бика имаће сјајан почетак мјесеца. На послу ће вас хвалити, ваше идеје и сугестије ће бити цијењене, а за свој рад бићете финансијски награђени. У другој половини новембра ћете се суочити са препрекама на послу. Посао ће имати процват, али како мјесец буде одмицао, морат ћете много да се мучите због несугласица са колегама и шефовима. Финансије ће бити добре на почетку али могући су непредвиђени трошкови касније током мјесеца.

Близанци – Повећање плате

Близанци су спремни за нове прилике на послу, велике шансе и повећање плате. Ваш рад ће бити цијењен, а резултати говоре за вас. Током новембра можете добити прилику за посао у иностранству што ће значајно повећати ваше финансије. Ваши сјајни резултати неће остати непримијећени, па очекујте повећање плате до краја новембра. Све у свему биће ово одличан мјесец за вас.

Лав – Миљеници среће

Лавови ће овог мјесеца пожњети плодове свог напорног рада претходних мјесеци, а резултати су јасни. Бићете прави миљеници среће и фаворити космоса у новембру, па вам новац стиже са свих страна. Не будите расипнички расположени и екстравагантни, покушајте да уштедите и паметно уложите. Уживајте у обиљу новца и препуном новчанику само мудро управљајте својим финансијама, посебно у другој половини мјесеца, преноси Експрес.ба

Вага – Уносан посао

Рођени у знаку Ваге долазе на водеће позиције и имаће фантастичан узлет у каријери. Очекује вас се велико повећање плате што ће вас додатно мотивисати, јер схватате да ваше залагање и вриједан рад нису били узалудни. Имaћете прилику за путовање у иностранство што ће вам додатно увећати приходе. Сарадња са странцима донијет ће вам огроман новац кога ћете имати на претек. Није лоше да нешто оставите са стране кад вам сад овако добро иде.

Стријелац – Стижу награде

Стабилност и задовољство финансијама биће кључни за рођене у знаку Стријелца у новембру. Стижу нове прилике за посао, путовање у инсотранство и успјешан наступ пред страним партнерима. Ваши претпостављени ће бити задовољни вашим радом, а ви ћете добити високе новчане награде и бонусе. Шефови рачунају на вас посебно у сарадњи са странцима, па се немојте премишљати уколико вам понуде неку од водећих позиција која ће додатно учврстити вашу позицију али и донијети ново повећање плате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана