Ови знаци су највећи пргавци у хороскопу

Агенције
Ови знаци су највећи пргавци у хороскопу

Знате ли оне људе који када се шалите на њихов рачун набаце кисео смијешак, наљуте се за најмању ситницу и онда вам се освете кад најмање очекујете? Е, па они су у хороскопу вјероватно неки од ова три знака.

Ован

Ован је ватрени знак и имао итекако кратак фитиљ. Ако нешто је за већину скоро неприметна ситница, он то може доживјети као напад на његов его. А онда спашавај се ко може. Њихове бурне реакције некада су толико непромишљене и неоправдане, да ћете остати без текста. Уколико се нашалите на његов рачун, а он то схвати као прозивку у стању је да жустро одреагује и демонстративно напусти журку, кафић, стан, терен... Друга варијанта је да вас увуче у расправу која може трајати сатима, све док он не изађе као побједник. Такође је велико злопамтило, немојте то да заборавите. Ипак, упркос свему, особу у овом знаку лепо је имати у свом животу.

Лав

Лав и његова сујета која га спутава на свим животним пољима. Уколико му повредите њу, очекујте освету. Лав је саможив и воли да се понаша као дива, поготово ако умисли да је оштећен или повређен на неки начин. Када зна да нема аргументе за своје тврдње, напустиће расправу уз вику, галаму и лупање вратима. Чак и када зна да је погрешио, неће се јавити први, па макар цио свијет изгорео. Због своје таштине жртвују везе и пријатељства које су градили годинама. Зато их астро сврстава у најгоре пријатеље.

Шкорпија

Шкорпијама не треба пуно да би се наљутиле, а ако се разбјесни спремна је на ниске ударце, провоцирање и боцкање, вријеђање, а понекад и изички насрне на оног ко јој је изазвао бијес. Веома су лабилне, њихове реакције је немогуће предвидјети, а сваку свађу проживљавају веома емотивно. Када је повређена, неће бити мирна док се не освети ономе за кога сматра да јој је изазвао бол. Пошто се освета једе хладна, лукаво ће је ковати и чекати прави тренутак да је спроведу. Тако да, ако се нађете на мети Шкорпијине осветничког похода, немојте се изненадити што не знате шта сте јој учинили нажао – то је могао бити и мепромислени коментар који сте јој упутили прије пар година, а кога се нико не сјећа сем злопамтила Шкорпије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана