Ови знаци су најбољи партнери сопственом знаку

Г.С.
Ови знаци су најбољи партнери сопственом знаку

Неки хороскопски знаци су једноставно несхваћени, па им је веома тешко да нађу партнера.

Иако је тачно да се супротности привлаче, понекад је ипак боље наћи особу за везу која вам је слична.

Рак

С обзиром на то да су ракови углавном брижни, мало је хороскопских знакова који им не одговарају. Међутим, често им се њихова брига за другога не враћа истом мјером.

Због тога ће, када су у вези са неким другим Раком, брзо схватити колико је лепо када им се враћа онолико колико дају. Брижљиво ће се односити једно према другом, стварајући стабилну везу пуну подршке. Биће им лако да разговарају о својим потребама, или да заједно превазилазе проблеме, пише Bustle.

Јарац

Јарчеви могу да се учине као чудни неким људима, углавном због тога што, услијед своје практичности, представљају велики изазов за остале знакове. Партнер који је истог знака, међутим, разумијеће их у потпуности.

Два Јарца могу без проблема да успоставе рутину која би испунила све што им је потребно. Можда ће повремено морати да се потруде како би мали “размрдали” ствари, али добра вијест је да су високо сексуално компатибилни, па то неће бити превелики проблем..

Водолија

Њихова независност је од суштинске важности за овај хороскопски знак. Увијек ће жељети да се само они питају за своју будућност, а то може да буде проблем када су у вези са другим знаковима - због тога су често несхваћени.

Упознавање са другом Водолијом, зато, може бити велико олакшање. То би значило да могу да створе онакав тип односа какав им одговара, и да њихова креативност може да дође до изражаја. Заједно, двије Водолије неће се плашити да се упусте у нова искуства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана