Ови знаци су изгубили вјеру у љубав, али ће ускоро упознати особу која ће их усрећити

ГС
Ови знаци су изгубили вјеру у љубав, али ће ускоро упознати особу која ће их усрећити

Ако сте рођени у овим знацима зодијака имајте на уму да ће много тога доћи на своје. То се прије свега односи на љубав.

ЈАРАЦ

Вама је љубав јако важна. Ви важите за знак зодијака који умије и зна да воли и који баш никада не одустаје од оног што науми. Али морамо да кажемо да је јасно да сте сада у фази живота када вам дјелује да никада нећете пронаћи своју сродну душу. То је ваш осјећај али на сву срећу нисте у праву. Вама тек слиједи период за промјене и морамо да нагласимо да ће срећа доћи.

Слиједи вам заправо један врло лијеп сусрет у данима који су пред нама. То је оно што морамо рећи, јер се чини да ће доћи до љубави на први поглед. Свакако да ће у ваш  живот ући једна особа која ће вам вратити вјеру у љубав, која ће вам доказати да сте снажни и јаки и да постоји нада да ћете бити срећнији него икада. Иако ће можда та особа бити млађа или старија од вас, и то знатно, имајте на уму да то није важно, да је важно само оно што жели и осјећа ваше срце. Морате имати на уму да је ово промјена која се деси једном у  животу, прилика која се једном пружа. И зато занемарите туђа мишљења и дозволите да вас води срце јер ће оно умјети да препозна шта је оно што је за вас најбоље. И сигурно је да вам среће и емоција неће  зафалити… 

РИБЕ

Вама је јако важно да будете вољени и морамо да кажемо да је то оно чему тежите. Када причамо о љубави, сада ништа није онако  како би сте  жељели. Чињеница је да јако патите али морамо рећи да ће доћи до промјена. Вама слиједи сусрет који мијења све. Вама слиједи права љубав и у то нема нимало сумње.

Могуће је да ће доћи до помирења са особом из ваше прошлости.  Извјесно је да су пред вама дани када ћете сазнати да особа која је само ваша бивша љубав и даље према вама гаји јаке емоције. На вама је хоћете ли јој дати шансу. Али, оно шо морамо да кажемо јесте да је јасно да је та особа искрена и да би  све урадила како би вас вратила у свој живот. Све остало је на вама.

Наравно да никоме не треба да дајете лажну наду, али нас искрени  савјет је да размислите о томе да тој особи ипак дате још једну сансу. Она вас воли. Нема лоше намјере. Можда вас је једном повриједила али имајте на уму да се то висе никад неће десити. Ако одлучите да јој опростите и да наставите тамо гдје сте стали, извјесно је да вас са њом чека само срећа.

Некада се итекако исплати преци преко поноса и заборавити на инат и его. Љубав је емоција која може замијенити све, али њу не може нико.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана