Ови знаци рођени су да буду богати!

ГС
Ови знаци рођени су да буду богати!

Астролози тврде да хороскопски знак у многоме може да одреди и нашу судбину. У звијездама су записане неке наше тежње, мане и врлине те се положајем планета оне могу више изразити и подстаћи нас на дјела.

Неки знаци хороскопа су миљеници планета, те им све иде од руке. Када је ријеч о новцу, четири припадника Зодијака предодређена су да буду милионери. Погледајте да ли сте међу тим срећницима.

Бик

Бикови су понекад опсједнути сновима о богатству: љубав према новцу им је у крви. Међу свим хороскопским знацима, они су више оријентисани на богатство од других. Њихова битна предност је што знају како да уштеде зарађени новац. Најважнији циљ Бикова је да се окруже лијепим, укусним, квалитетним стварима и живе у максималном комфору. За то је потребан новац. У астрологији, Бик представља другу кућу - пребивалиште финансија: они не морају да се присиљавају да раде, а судбина им је у томе наклоњена. Највише од свега, Бикови цијене стабилност, па су им потребне одређене гаранције на послу: фиксно вријеме одмора, добро осигурање, плата увиек истог датума.

Ован

Од дјетињства Ован не може да сједи на једном мјесту. Са годинама то се манифестује и у њиховој каријери: представници овог знака не воле дуго да раде у једној области. Разлог је и буран темперамент и жеља да се постигне више, али можда на неком другом пољу. Бесконачно растуће амбиције Овна су њихов мотор напретка. Јака воља, такмичарска. Није изненађујуће што се у животу најугодније осјећају импозантно лежећи у управничкој фотељи и дајући наређења. Неопходан услов за велику зараду је задовољство у раду. Међутим, упркос томе, велике суме новца не остају дуго у њиховим џеповима. Природна храброст и импулсивност их често чине херојима – полицајцима, ватрогасцима... Професије у којима могу да зараде огромно богатство: новинарство, спортски тренер, пословни аналитичар, архитекта, дизајнер ентеријера, промотер, политичар, ТВ водитељ.

Дјевица

Педантне Дјевице такође имају осећај за луксузан начин живота. Њих одликују деликатност, перфекционизам и шкртост, али за разлику од свега тога, у свом арсеналу имају користан квалитет – способност да живе заиста удобно. У астрологији, овај знак је повезан са шестом кућом, која је одговорна за здравље, рад и службу. Дјевице су потпуно задовољне и својим професионалним растом и богатством које им долази током времена. У периоду од 20 до 30 година могу да колебају између неколико области дјеловања прије него што се коначно одлуче за избор пута. Људи се напредују на љествици каријере не само у корацима, већ у импресивним скоковима преко неколико степеница. Они ће напредовати у издаваштву, уређивању, медицини, рачуноводству, лингвистици и исхрани. Као шефови се труде да буду љубазни и поштени.

Лав

Сигурни смо да сте очекивали да видите овај хороскопски знак на Олимпу богатих. Лав је "краљ" међу знацима Зодијака. Па, како могу бити сиромашни с таквим статусом? Лавови са разлогом предњаче на ранг-листи најбогатијих – њихове амбиције и неутажива жеља за показивањем су толике да их то осјећање гура да свакодневно увећавају своје богатство. Стално треба да се истичу - тако су напуњени енергијом. У свом раду не траже спољну подршку, већ циљано и сами иду ка зацртаном циљу. Не могу се журити: Лавови раде у свом ритму. Када је новац у питању, да би били задовољни, потребно је да добију износ са пуно нула. Још један подстицај богатству је породица: важно им је да понесу зараду кући како би показали својој другој половини како се добро носе са улогом хранитеља, пише direktno.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана