Ови знаци ће коначно пронаћи срећу: Промјене крећу током пуног Мјесеца у Јарцу

ГС
Foto: Илустрација

Пун Мјесец у Јарцу осветлио је небо 13. јула , а астролози истичу да ће два знака Зодијака имати невјероватну срећу.

На њих ће ова снажна лунарна енергија утицати мотивишуће подстиче их да се развијају и узму све прилике које им живот пружа.

Ево о којим хороскопским знаковима је ријеч:

Вага

Очекује вас срећа у каријери, напокон се виде плодови вашег труда. Коначно ћете добити оно о чему сте дуго сањали. То може бити унапређење, повећање плата или покретање нових пројеката. Моћна енергија пуног Мјесеца пред вама ће отворити неке нове прилике – не би требало да их пропустите. Обратите пажњу на знакове, сигнале који поручују у којем правцу да кренете. Успјешно ћете превазићи препреке.

Лав

Други знак који ће напредовати у каријери од 13. јула јесте ватрени Лав. На послу ћете имати добру сарадњу са колегама, од неких можете пуно тога научити. У тимском раду постижете успјехе и освајате нове висине. За вријеме пуног Мјесеца у Јарцу и недјељу дана касније имаћете лијепе прилике да планирате путовање са вољеном особом. Овај пут може позитивно утицати на ваш однос – имаћете осјећај као да сте на седмом небу. Можете направити заједничке планове или се одлучити за неки важан корак у животу, пише Б92.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана