Ови ментално јаки знаци могу да истрпе било шта

GS
Foto: Unsplash

Неки знаци Зодијака су ментално и емоционално јачи, неки слабији. Менталну снагу чине и срећа и способност, док је моћ ума умjетност и пракса. Ментална и емоционална снага се састоји од мjешавине особина као што је јака самосвест, оптимизам и отпорност, којима неки хороскопски знаци теже да савладају више од других.

Одређени знакови хороскопа једноставно могу да поднесу много тога, а да се не осjећају сломљено захваљујући својим специфичним особинама личности.

Стрелац

Због чињенице да Стрелац у основи живи у сопственом уму 24/7, ови људи сувише добро познају терен менталне снаге. Они добро обрађују информације и имају много различитих механизама за то колико добро се носе са стресом или животним проблемима.

Ако се Стрелци нађу у тешкој ситуацији, знају како да се носе са тим - и то обично приватно, без много помпе и са пуно знања да ће све бити у реду.

Ован

Оно што Овнове чини тако јаким је то што историјски гледано, они стално сами себе стављају у "врелу воду" и тако кроз методе преживљавања постали један од најјачих знакова, ментално. Како је својеглав, Ован има тенденцију да стоји снажно, мирних нерава...

Он ће преживjети и напредовати, то је једноставно Овнов начин. Иако обично има снажно тijело, физичка спрема Овна није ништа у поређењу са његовим менталним залихама.

Лав

Они заиста уживају у вашем болу. А да бисте уживали у туђем болу, потребна вам је ментална издржљивост и способност да се заобиђете људска осећања и заиста уђете у нељудску природу и грубости према другима. За ово је потребан таленат, а Шкорпија је изузетно талентован знак за то.

Бик

Иако нису на првом мjесту по менталној стабилности, Бик је прилично ментално јак. Он је одлучан. "Јак као бик" заправо увijек означава снажан ум, спреман за свijет, преноси Direktno.rs

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана