Ови хороскопски знакови су убједљиво најгори заводници

GS
Foto: Facebook

Многи од нас су у неком тренутку свог живота покушали освојити нечије срце, али док неки у томе бриљирају, други једноставно немају среће.

Без обзира на то колико се труде, увијек им нешто крене по злу. Можда се запетљају у властите ријечи, можда су превише срамежљиви или им недостаје такта у правом тренутку. Флерт може бити прави изазов, а за неке је то подручје на којем се никако не сналазе. Ево у којим се знаковима рађају такви људи.

Рак

Ракови су познати по својој осјетљивости и емоционалности, што може бити препрека у флерту. Превише се вежу и пребрзо се отварају, што може одбити потенцијалне партнере. Такође, Ракови често не знају како пренијети своје осјећаје на лаган и забаван начин, што може довести до неспоразума и неугодних ситуација.

Дјевица

Дјевице су аналитичне и склоне критици, што може бити проблематично у флерту. Њихова потреба да све буде савршено може изазвати стрес и напетост, како за њих саме, тако и за особу коју покушавају освојити. Дјевице често претјерано размишљају о сваком потезу и свакој ријечи, због чега се не могу опустити и уживати у тренутку.

Јарац

Јарчеви су познати по својој озбиљности и усмјерености на каријеру, што их може учинити мање приступачнима у романтичном контексту. Њихова практичност и резервираност често их спрјечавају да покажу своју забавну страну, што је кључно у флерту. Јарчеви такође имају страх од одбијања, што може резултирати недостатком иницијативе.

Водолија

Водолије су оригинални и неконвенционални, што може бити двоструки мач у флерту. Њихова жеља да буду другачији може одбити оне који траже нешто уобичајеније и традиционалније. Водолије често преферирају интелектуалне разговоре над романтичним гестама, што може дјеловати хладно и неособно, преноси Индеx.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана