Ови хороскопски знакови су осуђени да остану сами до краја живота

ГС
Foto: Илустрација

Ови знакови никада не могу да пронађу партнера који би задовољио њихове стандарде или стално раскидају због потенцијалних дуготрајних партнера.

Шкорпија

Шкорпије имају тенденцију да имају бурне везе – и ако нису вољни да расту или не могу да пронађу партнера који је вољан да их поднесе, вјероватно ће имати проблема с одржавањем било чега стабилног.

– Њихови су осјећаји снажни и дивљи, али њихову љубав може бити тешко да поднесете – каже астролог Алис Алта.

Често се боје да развију дубока осјећања и могу да теже физичким везама умјесто емоционалним.

Стријелац

Стријелац нема стрпљења да преброди тешке тренутке који се често догађају у дугим везама.

– На крају, живот је прекратак, а има толико ствари за открити – каже Алта. “Ако се појаве проблеми у нашој вези, зашто бисмо мучили једно друго, зар не?” Умјесто тога, они ће прекинути везе.

Једино одступање је ако нађу партнера који је такође гладан нових искустава и жељан да прошири своје хоризонте.

– Ако не ограниче његову слободу, могу да постану пријатељи за цијели живот – каже Алта.

Ован

– Радије се ослањају само на себе и немају тенденцију да траже помоћ у тешким ситуацијама – каже Алта.

Кад упознају партнера, често им је тешко да се прилагоде, па је често њихова друга особа та која мора да пристане на компромис како би задовољила Овнове потребе, преноси Бест Лајф

С ведрије стране, овом знаку је лако привући потенцијалне партнере. Уз њихову харизму, безграничну енергију, самопоуздање и вјештине вођења, увијек ће бити пуно кандидата за њихово срце.

Јарац

Овом знаку често треба подстицај да изађе међу људе, у противном ће већину дана проводити у канцеларији, а не флертовати у изласку.

– Јарчеви су невјероватно усресређени на своју каријеру и лична постигнућа, а њихов ригорозан распоред и високи стандарди често им отежавају проналажење партнера који се уклапа у њихов стил живота – каже астролог Ракел Родригез.

Дјевица

Овај знак, који се сматра претерано аналитичким перфекционистом Зодијака, води главом, а не срцем.

– Дјевица је рационалан знак који све гледа кроз интелектуалну призму, али љубав захтијева да се аналитичко размишљање остави иза себе и другог човјека види као најбољу особу на цијелом свијету – каже Алта.

Овај знак ће вјероватно узети у обзир статистику развода и стопу по којој се многи људи сматрају несрећнима у дуготрајним везама – двије ствари које убијају романтику.

Водолија

Водолија једноставно не цијени романтику колико друге ствари, попут пријатељства, интелектуалног развоја и духовних веза. Осим тога, врло су независни и често виде озбиљне везе као пријетњу својој аутономији.

– Међутим, ако нађу партнера који им може постати најбољи пријатељ, дијеле заједничке интересе, учествују у смисленој расправи, избјегну притисак на њих и додају зачин авантуре у њихов породични живот, радо ће се смирити – каже Алта, пише Жена Блиц.

Нажалост, њихова ексцентричност и неуобичајено размишљање често побјеђују и остављају их као хороскопски знак који ће највјероватније бити самац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана