Ови хороскопски знакови су најпоузданији пријатељи

Г.С.
Ови хороскопски знакови су најпоузданији пријатељи

Ако сте уморни од тражења пријатеља који ће увијек бити ту за вас, можда бисте их требали почети бирати на темељу њихових хороскопских знакова.

Наравно, сви смо различити, али хороскопски знак може пуно тога открити о нечијем карактеру и помоћи вам да из свог живота избаците људе на које се не можете ослонити. Ево знакова Зодијака који су најпоузданији пријатељи.

Бик

Бикови су понекад тврдоглави, али поуздани су као пријатељи. Врло су предани, стрпљиви и практични. Неки кажу да су Бикови превише заштитнички настројени, али ова особина добро дође јер знате да ће вам особа рођена у том знаку увијек чувати леђа.

Рак

Иако су понекад нерасположени и помало сентиментални, Ракови ће вам показати што је право пријатељство. Суосјећат ће с вама када пролазите кроз тежак период и посветит ће вам сву своју пажњу. Познато је и да су Ракови одани па им без страха можете повјерити све своје тајне.

Лав

Ако се можете носити с њиховим храбрим и страственим ставом, одушевит ће вас пријатељство с особом рођеном у знаку Лава. Они воле преузети иницијативу и ријешити сваки проблем, укључујући и оне својих пријатеља. Лавови су великодушни и срдачни па можете очекивати да ће бити ту кад су вам најпотребнији.

Јарац

Јарац можда није увијек најзабавнији, али је поуздан. Врло је практичан и озбиљан те посједује завидну разину самоконтроле. Друге позитивне особине особе у знаку Јарца укључују одговорност и дисциплинираност, па можете рачунати на то да ће нахранити вашег љубимца док сте на одмору или ће вас спојити с пријатељем који вам може помоћи у каријери. Понекад се доима попут свезналице, али у неким случајевима и то може бити корисно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана