Ови хороскопски знакови су доказ да се супротности привлаче

Г.С.
Ови хороскопски знакови су доказ да се супротности привлаче

Судећи према астрологији, хороскопски знакови играју важну улогу у компатибилности с другим људима. Хороскоп одређује кога сматрате привлачним, а понекад је та особа ваша потпуна супротност.

У наставку прочитајте који су знакови доказ да се супротности привлаче.

Ован и Вага

Ован и Вага су по природи врло различити. Ован је страствен, импулзиван и воли узбуђење, док је Вага складна, уравнотежена и настоји избјећи сукобе. Међутим ова два знака се врло добро надопуњују: Ован може научити од Ваге како бити тактичнији у својим поступцима, док Вага може научити од Овна како бити храбрија и рјешавати проблеме директно.

Бик и Стријелац

Бик је по природи опуштен, практичан и воли удобност, док је Стријелац авантуристички настројен, оптимистичан и воли изазове. Иако се ова два знака на први поглед чине неспојивима, они се заправо добро надопуњују. Бик може научити од Стријелца како се забавити и уживати у животу, док Стријелац може научити од Бика како бити практичнији у свом приступу.

Близанци и Јарац

Близанци су друштвени, знатижељни и живахни, док је Јарац озбиљан, практичан и фокусиран на циљ. Ова два знака се често доживљавају као неспојива, али они се заправо врло добро надопуњују. Близанци могу научити од Јарца како бити дисциплиниранији и усредоточити се на своје циљеве, док Јарац може научити од Близанаца како се забавити и уживати у животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана