Ови хороскопски знакови с годинама постају све љепши

ГС
Foto: Илустрација

Према правилу, љепота није питање година. Према астрологији, неки хороскопски знакови заправо постају љепши с годинама.

Наиме, посебно унутрашња љепота, која се тијеком живота испољава кроз повећање самопоуздања, више искуства и смирености, с годинама постаје готово оптички видљива или барем уочљива. Мудрост, равнотежа и радост тада су такође видљиви извана. Неки тај феномен називају и својеврсном харизмом која зрачи. Ова три хороскопска знака с годинама постају љепша…

Близанци 

Близанци су природно пуни енергије, стално су у некој акцији и увијек су спремни за пустоловине. Воле прихваћати изазове и без оклијевања скачу у хладну воду. Њихов неустрашив, храбар, али и друштвен начин живота надахњује многе људе и често их чини миљеницима у друштву. Због своје отворене природе, близанци тијеком живота имају многа искуства и сусрећу се с разним људима и стиловима живота. Та разноликост, то богатство чини особу рођену у знаку близанаца опуштенијом, мирнијом и уравнотеженијом - што и визуално исијава.

Дјевица

Дјевица је јако забринута за добробит других, али живи опрезно те је  свјесна себе. Њена прецизна и пажљива природа такође је уочљива у рутини његе. Наиме, дјевица помно пази на оно што ставља на кожу и косу. У складу с мотом „Ништа не долази ни из чега“, дјевица увијек придаје велику важност његованом изгледу те то чини годинама. Чак се и у поодмаклој старости дјевице још увијек сматрају врло привлачнима.

Ован

Као и близанци, ован је познат по својој авантуристичкој природи.Креће у авантуре срцем и душом те на живот више гледа као на путовање кроз успоне и падове, а не као на лагану шетњу. Његова животна енергија чак и у тинејџерским данима одише високом разином привлачности и друге су особе дословно фасциниране њиме. Што је ован старији, то постаје отворенији и искренији; на свом путовању учи слушати и одговарати другима - јако привлачне особине које омогућују да му харизма расте и чини овна (чак) љепшим у старости!

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана