Ови хороскопски знакови највише зарађују

Б92
Ови хороскопски знакови највише зарађују

Ови знаци користе своју урођену интелигенцију, креативну црту личности и сналажљивост, како би зарадили баснословне износе новца....

Астролози су на основу одговора и плата које зарађују припадници различитих хороскопских знакова дошли до занимљвих открића и тако се испоставило да Бикови, Шкорпије, Лавови и Ракови у просјеку зарађују више од 100 хиљада долара мјесечно, што је више од било ког просјечног примања.


Многи астролози повезују новац са другом и осмом астролошком кућом којом владају Бикови и Шкорпије, тако да не чуди што су се ова два знака нашла на листи најбогатијих.

Бик

Многи Бикови под утицајем Венере развију префињени укус, те је луксузан живот за њих потреба која ће им створити осјећај сигурности, стабилности и удобности. Међутим, вредни Бикови имају смисла за управљање својим новцем, те неће себи дозволити непотребно расипање.

Шкорпија

Шкорпија такође трага за удобним животом, што им урођене способности инвестирања најчешће и омогуће. Због моћне енергије чак и најскривеније жеље Шкорпије могу постати стварност.

Лав

Лавови желе да их примете и поштују и веома често то и постижу. Њихов енергични наступ је нешто што ће сви запамтити и због чега ће их просто обожавати. Овакав друштвени углед их често изискује много новца јер ће Лавови улагати велике своте како би финансирали своју гардеробу, поклоне и раскошне вечере за блиске особе. Међутим, природне лидерске способности које посједује овај хороскопски знак ће многим Лавовима обезбједити високе позиције у различитим компанијама, те се њихово богатство често брже увећава него што се расипа.

Рак

Пожртвоване Ракове покреће жеља да обезбједе своју породицу и брижно уреде свој дом. Како би то постигли, они ће развити своју радну етику и амбицију, те ће ова жеља ускоро постати стварност. Вриједни и успјешни Ракови ће најчешће наставити свој живот скромно, уживајући у блаженствима и сигурностима које су себи обезбједили.
Сајт ЦареерБуилдер је у својој студији дошао до сазнања који хороскопски знаци углавном најмање зарађују. На врху листе знакова којима звијезде и нису нешто наклоњене се налазе Водолије и Јарчеви који у просјеку зарађују испод 35 хиљада долара.

Водолија

Маштовите Водолије често слиједе своје идеале, не пристају на компромис између жеља и стварности, а тај раскорак се уочава и на њиховом финансијском пољу. Због своје жеље за идеалима, ови знакови ће често пронаћи посао у јавном сервису или хуманитарном раду који ће их чинити задовољнима, али ће им донијети и плате које су нешто испод просјека.

Јарац

С друге стране Јарчеви теже признањима и угледу у друштву, па се често могу наћи на челу многих непрофитних организација. Ово наравно не значи да ће сви Јарчеви и све Водолије бити потпуно неуспјешне на свом финансијском плану, јер на свјетској сцени можемо видјети и многе успјешне припаднике ових хороскопских знакова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана