Ови хороскопски знакови коначно ће пронаћи љубав и ту није крај – паре ће им падати с неба ове зиме

ГС
Foto: Илустрација

Ове хороскопске знакове очекује период пун љубави, доброг здравља и новца.

Бик

Вријеме је да преузмете потребан ризик – сад или никада! Можете се вратити у прошлост и размотрити шта је то што вас је тада промијенило, а сада вам може отворити нове хоризонте. Најповољније промјене очекују вас на пољу каријере. Ово је сјајан период за повезивање, комуникацију и дружење. Нећете се осјећати усамљено, догодиће се дивна познанства и пријатељства. Биковима љубавни живот постаје динамичнији и доноси више оптимизма. Партнер вас разумије, жели вам у многим стварима помоћи и ви то цијените.

Дјевица

Вријеме је да узмете заслужене награде, током зиме видјеће се све ваше способности. Научите да прихватите комплименте, јер сваку похвалну ријеч заиста и заслужујете. "Исијавате" страсти и аутентичност, ваше расположење је у овој сезони невјероватно. Будући да су Дјевице иновативне то им доноси повољне промјене у бизнису. Зима ће поправити ствари које се тичу срца – опорављате се успјешно од бивших љубави. Све што радите сада се може односити на вашу будућност. Они који су у вези успеће да се фокусирају на позитивно и ријеше неке старе конфликте. У љубави добићете потпуно нове увиде и перспективе!

Јарац

Зима је за вас чаробно вријеме! Година је била пуна храбрости, тежњи, све што сте научили сада може да се промијени. Јарци су спремни за све нове улоге и добитке! Спремни сте сами да креирате нови живот и велики напредак. Тачно знате шта желите и што вам је потребно да остварите циљеве.

Пуни сте оптимизма, ваша аура је свијетла, а енергија чиста. Ово је предиван период да се повежете другима, али да издвојите неко вријеме за себе и више се опустите, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана