Ови хороскопски знакови имају превисока очекивања од партнера

GS
Foto: Unsplash

Када је ријеч о везама и љубави, свако од нас има своје стандарде и очекивања.

Али, неки људи постављају изузетно високе, понекад нереалистичне, критеријуме за своје партнере.

Ова очекивања често произлазе из њихове жеље за савршенством, упркос чињеници да су и сами далеко од савршених. У овом чланку истражујемо три хороскопска знака која очекују превише од својих романтичних партнера.

Лав

Лавови су познати по својој снажној потреби за пажњом и похвалама. Од свог партнера очекују да ће бити њихов највећи обожалац те да ће им бити доступан у сваком тренутку. Лавови често заборављају да њихов партнер такођер треба пажњу и љубав, што може довести до неравнотеже у вези.

Шкорпија

Шкорпије су страствене и интензивне те исто очекују и од својих партнера. Често имају висока очекивања када је ријеч о оданости и преданости. Склони су љубомори, што може бити исцрпљујуће за партнере који нису навикнути на такав интензитет.

Дјевица

Дјевице су велики перфекционисти, а својим високим очекивањима стављају притисак на романтичног партнера. Оне траже партнера који је организован, одговоран и ефикасан у сваком аспекту живота. Ако партнер не задовољава те критеријуме, Дјевице ће му то јасно дати до знања, што често доводи до тензија у вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана