Ови хороскопски знакови дјелују као савршен пар, али једно другом уништавају животе

ГС
Ови хороскопски знакови дјелују као савршен пар, али једно другом уништавају животе

Често се сусрећемо с паровима који би на папиру требали да функционишу савршено, али у стварности управо такви односи могу довести до великог бола и разочарања.

Ево примјера четири хороскопска пара који би требало да буду компатибилни, али често наилазе на потешкоће.

Шкорпија и Близанци

Шкорпија и Близанац су два хороскопска знака која функционишу на потпуно различите начине. Шкорпија је страствена, емоционалан и мистериозна, а Близанци га често фрустрирају својим промјенама расположења и дистанцираношћу. Близанци су вјечити луталице и због тога гуше Шкорпијину потребу за интимношћу и стабилношћу. Овај пар ствара парадокс – међусобно се привлаче, али не могу схватити једно друго, што често резултира емоционалним ожиљцима.

Водолија и Бик

Водолија и Бик су две стране медаље – један тежи сталним промјенама, други тражи стабилност. Водолија, неконформист и бунтовник, увек је у потрази за новим искуствима и идејама, што може нарушити Бикову потребу за редом и рутином. Бик, тврдоглав и практичан, покушава да обузда Водолијину непредвидљивост, али то само доводи до сукоба.

Лав и Шкорпија

Лав и Шкорпија су два знака чија страст може запалити цијели свијет, али често су конзумирани сопственим пламеновима. Лав, који стално тражи дивљење и поштовање, мучи се да удовољи Шкорпији, који тражи дубоку емоционалну повезаност. Шкорпија се с друге стране често осјећа преплављен Лавовом сталном потребом за пажњом, што може довести до деструктивних сукоба.

Рибе и Дјевица

Рибе и Дјевица су двије сродне душе које често наилазе на велике изазове. Рибе, велики сањари и емотивци, често имају осјећај да их практична и аналитична Дjевица не разумије. Дjевица се на другу руку може осјећати преплављено емоцијама Риба, што може довести до стреса и напетости у вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана