Ови хороскопски знакови ће раскинути у јануару: На њима је тешка одлука да ли ће остати или отићи!

ГС
Ови хороскопски знакови ће раскинути у јануару: На њима је тешка одлука да ли ће остати или отићи!

Колико год да смо заљубљени, астролози истичу да ће поједини хороскопски знакови раскинути баш овог јануара. Иако се многи труде да њихове везе опстану, вријеме је за неки нови живот и неке нове људе.

БИК 

Колико год да вам је тешко да признате, више нисте заљубљени у особу са којом сте. Не треба да се осјећате да јој нешто дугујете јер је ваше вријеме једноставно прошло. Схватићете да морате прекинути са особом која вас више не испуњава. Ми смо ти који управљамо нашим животима те сами ћемо одлучити да ли ћемо остати са особом која није "та" за нас. 

ЈАРАЦ

Још увијек сте у вези са особом у тој такозваној "романтичној" вези, иако сте још прошлих мјесеци планирали да је напустите. Нешто ће вам само "кликнути" и схватићете да вам ту више није мјесто. Идеализовали сте и форсирали ствари у којима се не осјећате сасвим сигурно и лепо. Прво ће вас ухватити паника јер ћете схватити да је све "или - или". Ипак, шта год да одлучите, неће бити толико лоше за вас јер је ово једини одност који је океј. Само ћете заувијек варирати у глави, остати или отићи. 

ВОДОЛИЈА 

Иако на почетку године нисте имали идеју о томе да раскинете, схватићете ускоро да се осјећате усамљено и сломљено. Више не волите особу у коју сте се заљубили и то је једноставно тако. Ви сте одувијек били особа која чини корак да промени ствари иако је та промјена тешка, она је неизбјежна. Врло је могуће да ће вам се послије раскида појавити особа која ће вас итекако заинтригирати и симпатисати. Опет, на вама је да ли ћете тако брзо ући у нову везу или ћете неки период бити сами са собом. 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана