Ови хороскопски знакови бјеже од везе главом без обзира

Агенције
Ови хороскопски знакови бјеже од везе главом без обзира

Са сваким уласком у везу постоји опасност да из ње изађете повређени.

Управо тога се боје одређени хороскопски знакови који дају све од себе да се не препусте емоцијама и вежу за друге.

Ови хороскопски знакови бјеже од везе главом без обзира.

1. Водолија

Водолије су стручне у држању емотивне дистанце. Што се мање вежу, мање су шансе да буду повријеђени. Они уживају у друштву људи, али држе сигурно одстојање. У већини случајева дјелују индиферентно, али је то само маска којом се штите.

2. Стрелац

Стрелац жели да ствари буду лаке и једноставне. Припадници овог знака били су повређени пуно пута и не желе опет да пролазе кроз то. Да би избјегли везу, Стрелци често мијењају ствари, најчешће своју локацију. Ако знате да ускоро одлазите, лакше вам је да се суздржите од везе. Проблем је у томе што Стрелци нису индиферентни – њима је заправо јако стало, али им је лакше да игноришу емоције и наставе даље.

3. Дјевица

За Дјевице је емотивно уздржавање заправо механизам одбране. Ако им није стало, мања је шанса да ће бити повријеђене. Оне ће бити искрене и отворено ће вам рећи да тренутно нису спремне за везу, али да ће у будућности можда бити. Припадници овог знака неће уљепшавати стварност нити вам давати лажну наду.

4. Вага

Ваге се боје било каквог емотивног бола и патње па ће одржавати површан однос, без дубоких емоција. Оне не желе невољу, не желе никог да изнервирају нити икоме сломити срце. Оне ће радије бити на одстојању и сигурне него да ризикују да осјете љубав јер та осјећања повезују с патњом, па ће се крити иза свог дебелог зида.

5. Близанци

Када се емотивно вежете, почиње да вам буде стало, а ако се то не заврши добро, ви не можете да игноришете своје емоције. Због тог бола који су раније преживјели, Близанци најчешће избјегавају везу, па игноришу властита осјећања и чекају да нестану. Ако осјете да је неко превише заинтересован за њих, а Близанци нису сигурни у ту особу, спремни су да окончају везу пре него што она и почне, само због страха од тога да ће бити повређени, пише Your Tango.

6. Ован

Овнови избјегавају везу скрећући себи пажњу и испуњавајући свој распоред јер не могу да буду повређени ако немају времена да се посвете некоме. Они су превише заузети да би се бринули једни за друге, али то им не полази увијек за руком. Овнови и даље имају оних неколико минута када остану сами са својим мислима и размишљају о ономе шта су преживјели због љубави, заборављајући на позитивне стране и лијепе емоције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана