Ови хороскопски знаци упознаће сродну душу у августу

ГС
Ови хороскопски знаци упознаће сродну душу у августу

Отприлике у ово вријеме, многима ће се десити оно што су жељели, али су мислили да нема наде. Многи ће имати прилику да упознају људе који ће их освојити на први поглед, са којима ће се слагати без много ријечи и са којима ће се осећати као да се познају одувијек.

Ево знакова који ће упознати своју сродну душу у августу:

Велики недјељни хороскоп: Заузети Лавови флертују са стране, Водолија не добија емотивну стабилност.

Стрелац

Представници овог знака ће се срести са особом са којом ће се одмах разумијети, без много ријечи, односно осјећаће се као да су рођени једно за друго. После кратког времена имаћете осјећај да се познајете цео живот. Ту особу можете срести било гдје, од посла до улице, на мјестима где их најмање очекујете. Ово није само почетак везе, већ највероватније и почетак оснивања породице.

За две недеље крећу промјене: Ваге рјешавају стамбену ситуацију, Лавови "падају" на млађе партнере

Бик

Љубав вашег живота чека вас негдје у природи. То може бити парк, обична шетња градом, роштиљ са пријатељима, одмор у планини. Главна ствар је да се опустите и престанете да се плашите нових познанстава и да не показујете неповерјење. Ријеч је о потпуно новој особи коју још не познајете, није ријеч о обнављању старе љубави или неком познанику.

Како флертовати са неким на основу његовог хороскопског знака?

Шкорпија

Ваша ситуација је двосмислена, јер има много шанси, али их с времена на време пропуштате. Најважније је да сами одлучите да ли вам је љубав потребна у овом тренутку. Погледајте све знакове које вам живот шаље. Астролози су сигурни да су многе Шкорпије тренутно са људима који им нису прави животни сапутници, али не желе ништа да мијењају. Овог љета вам се смијеши нешто ново и позитивно, преноси b92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана