Ови хороскопски знаци су рођени да буду богати: Провјерите да ли сте међу њима

Агенције
Foto: Илустрација

Када се ради о богатству, астролози откривају да је овим знаковима једноставно записано у звијездама да буду богати.

Ован

Овнови су предводници, који су неустрашиви и увијек желе више и боље. Воле новац, али исто тако су способни да га зараде. Није им страно ни да раде по више послова, само како би били материјално ситуирани. Спремни су на ризик, али им се он, када је улагање новца у питању, најчешће и исплати.

Лав

Познато је да се Лавови сматрају краљима Зодијака, а то се односи и на новац. Важно им је да улажу у знање, теже унапређењу, а и рођени су шефови. Паре их такорећи воле, а у бизнису су окрутни, али праведни. Оно што зараде у приватном послу, умију да расподијеле како треба и својим запосленима.

Дјевица

Дјевице су марљиве, прецизне и нису склоне ризицима, када је посао у питању. Имају посебан однос према новцу, па подједнако цијене и један зарађени динар, као и милионе.

Шкорпија

Шкорпије јесу вриједне, али исто тако склоне да зажмуре на закон, када је бизнис у питању. Код њих "циљ оправдава средство". Дио зарађеног новца увијек остављају са стране, за црне дане. Пошто искрено воле новац, спремни су на све како би га зарадили.

Јарац

Хладноћа и неемпатија Јарца, створена је за сурови свијет бизниса и новца. Бритки ум је оно што ће му омогућити да згрне богатсво, а одусутво емоција му у томе само помаже. Прије упуштања у бизнис, прави свој бизнис план и иде ка циљу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана