Ови хороскопски знаци су најгоре комбинације!

ГС
Ови хороскопски знаци су најгоре комбинације!

Можда знате који је хороскопски знак ваш идеалан пар, али – да ли сте се икада запитали са киме не треба ништа да почињете? Ови хороскопски знаци су најгоре комбинације

Компатибилност хороскопских знакова ту је да нам укаже са киме можемо лако да функционишемо на љубавном, пријатељском или професионалном плану. Тако откривамо да ли су нам подударни карактери и са киме ћемо без проблема наћи заједнички језик. Али, шта ако је срце одабрало неког сасвим другог?

Ако нисте компатибилни, ваша веза ће бити прави изазов! Ево са чиме можете да се суочите ако сте у вези са некомпатибилним астролошким знаком.

Ови хороскопски знаци су најгоре комбинације:

Ован и Бик

Људи Овнови су попут варница – брзи и ватрени, и често раде ствари без превише размишљања. С друге стране, људи Бикови су као стијене – воле стабилност и имају план. Ован се са ентузијазмом упушта у ствари, док Бик радије одваја време и ради ствари полако. Ова разлика у њиховом приступу животу понекад може изазвати сукобе или несугласице. Ован може пожурити са одлукама, жељан да се ствари покрену, док Бик преферира пажљивији процес корак по корак. Као да једна особа трчи, а друга лагано шета.

Бик и Стријелац

Хороскопски знакови Бика и Стрелца не могу да се гледају очи у очи. Бик воли ствари које су сигурне и практичне, попут стабилне куће. Стријелац је пун авантуре и слободе, као птица која лети високо. Пошто желе различите ствари у животу, могу имати проблема да разумију једни друге. Бик жели стабилност, док Стријелац жели узбуђење. Једна особа жели да остане код куће, док друга жели да истражује свијет.

Хороскопски знаци – најгоре комбинације: Близанац и Јарац

Близанци и Јарац, као двије различите мелодије, можда не свирају увијек у хармонији. Близанци напредују у дружењу и менталним изазовима, попут ужурбаног окупљања и необавезних забава. У међувремену, Јарчеви преферирају озбиљнији приступ оријентисан на каријеру, попут фокусираног радника посвећеног својим циљевима.

Рак и Водолија

Рак и Водолија су као два дијела слагалице која се можда не уклапају савршено. Ракови траже дубоку емоционалну блискост, попут топлих, искрених веза. У међувремену, Водолија цијени независност и може емоционално да дјелује удаљено, радије да ради ствари на свој начин. Због ових разлика, они се могу борити да разумију потребе једни других.

Лав и Шкорпија

Лав и Шкорпија, као двије моћне силе, могу се више сударати него спајати. Лавови су за то да буду отворени, траже дивљење и пажњу, попут свјетла рефлектора. С друге стране, Шкорпије имају тенденцију да буду тајновитије, цијене контролу и држе ствари у тајности. Они могу наићи на проблеме због различитих начина на који се афирмишу.

Дјевица и Ован

Дјевица и Ован ће тешко функционисати! Дјевице су супер организоване и могу бити помало избирљиве, док су Овнови енергични и имају тенденцију да зароне у ствари без претјераног размишљања. Једна особа воли да планира сваки детаљ, док друга само ускаче главом у посао. Њихови различити начини рада могу изазвати напетост. Њихове различите перспективе могу се сукобити.

Хороскопски знаци – најгоре комбинације: Ваге и Рибе

Вага и Риба могу имати проблема са повезивањем! Ваге су логични мислиоци који понекад рјешавају проблеме на даљину, док су Рибе прича о емоцијама и емпатији. Једна особа користи главу да рјешава ствари, док друга прати своје срце. Њихови различити приступи рјешавању проблема могу изазвати одређене проблеме. Ова разлика може довести до потешкоћа у међусобном разумијевању, а њихове јединствене перспективе могу се сукобити у погледу комуникације.

Шкорпија и Водолија

Шкорпије и Водолије могу наићи на неколико препрека у својој вези. Шкорпије су супер интензивне и жуде за дубоким емоционалним везама, док Водолије воле своју слободу и независност. Као да једна особа жели дубоке емоционалне везе, док друга цијени свој лични простор. Ова разлика у њиховим потребама може изазвати расправе о томе шта очекују од своје везе.

Стрелац и Јарац

Стрелци и Јарци можда не виде увијек ствари на исти начин! Стрелцима је живот авантура и не воле правила, док се Јарчеви фокусирају на дисциплину и постизање својих циљева. Као да једна особа жели да истражује слободно, док друга слиједи строги пут. Њихови различити приступи животу могу изазвати неслагања, посебно у вези са животним изборима, циљевима и приоритетима.

Хороскопски знаци – најгоре комбинације: Јарац и Лав

Јарчеви су по природи практичнији и резервисанији, што значи да се директно сукобљавају са Лавовима, који имају екстравагантнију личност која тражи пажњу. Поред очигледних разлика у личности, ова неповезаност може створити тензије у вези са финансијским управљањем и друштвеним изгледом. Овај пар би се могао суочити са неким изазовима јер су прилично различити! Јарчеви су практични и резервисанији, док Лавови воле пажњу и умију да буду екстравагантни. Једна особа преферира скромнији стил, док друга жуди за рефлекторима. Њихове супротне личности могу створити напетост, посебно у погледу начина на који управљају новцем и како се представљају у друштву.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана